Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film


Yıldızlararası
IMDb: 8,9/10

Konu
Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı biliminsanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir...
Christopher Nolan'ın, Jonathan Nolan ile kaleme aldığı ve yönetmenliğini sırtladığı filmin yıldız oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow ve Michael Caine gibi isimler yer alıyor. Bilimkurgunun yanı sıra dramatik öğeler de içeren filmin senaryosu Fizikçi Kip S. Thorne'nun evrendeki 'Solucan Delikleri' teorisinden ilham alıyor.

Trailer
[video=youtube;1LHj8TL71do]http://www.youtube.com/watch?v=1LHj8TL71do[/video]

Yorum
Her ne kadar başta sıkılsamda ve mantık hataları olsada, muhteşem bir filmdi.
güzel bir film
 
Film iyi hoşta jane in çocuğu nasıl jane oluyor.
Bizim esas oğlan, aslında kız olarak doğuyor ya hani çift cinsiyetli doğuyor. Kadınken, gelecekten erkek hali ve erkek halinin bomba patlaması sonucu yüz nakli yapılan hali birlikte kendisini ziyaret ediyor. Tabi, erkek olduğu ilk hali ile kız hali karşılaşıp kendi kendine aşık oluyor ve çocuk doğuyor ki o da kendisi zaten.

Tüm genler aynı olduğundan kendisini klonlamak gibi düşünebilirsin.
 

Zindan Adası

Konusu
Yıl 1954, Soğuk Savaş zirve noktasında, adli polis Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve yeni ortağı Chuck Aule (Mark Ruffalo) çok sayıda cinayet işlemiş zeki bir kadın katilin kaçmanın imkansız olduğu Aschecliffe Hastahanesi'ndeki son derece güvenlikli bir odadan esrarengiz bir biçimde kayboluşunu araştırmak üzere Zindan Adası'na çağrılırlar. Bu uzak, fırtınaların dövdüğü adada araştırma yapan psikiyatrlar ve tehlikeli psikopat hastalar bulunmaktadır.Bu ürkütücü ortamda hiçbir şey göründüğü gibi değildir... Üstlerine bir kasırga yaklaşırken soruşturmada hızla ilerler. Ancak fırtına yaklaştıkça her biri diğerinden daha heyecan ve dehşet uyandırıcı şüphe ve gizemler kat kat artar. Karanlık komplolar, korkunç tıbbi deneyler, bastırıcı zihin kontrolü, gizli koğuşlara dair ipuçları ve söylentiler, hatta belki doğaüstü güçlere dair bir ipucu vardır; ama kanıt bulunamamaktadır. Kaypak sakinlerinin korkunç eylemleri ve aynı derecede zeki doktorlarının bilinmeyen faaliyetleriyle kuşatılmış bir hastahanenin gölgelerinde ilerleyen Teddy, soruşturmayı derinleştirdikçe en büyük ve yıkıcı korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacağını hissetmeye başlar. Ve bu adayı asla canlı terk edemeyebileceğini fark eder...

Yorum
Mükemmel bi oyunculuk ve muhteşem bir psikoloji filmi ''bu zamana kadar neden izlememişim'' dediğim ve sonunda çok güzel bir has... çektiğim filmdir..
 
Hobbit cidden sıktı izlerken, bir tek Legolas'ı izlerken zevk aldım desem yalan olmaz.
Hadi be ? Harbi mi ? Ben son film full savaş felan olur diye bekliyorum mağlum sanırım kitap zaten 2. Filmde bitmişti
[ Yalan olmasın şimdi kitabı okumadım ama bir yerden duymuştum :D ]

Ek olarak Legolas zaten kitapta bile yok nasıl olur :flaugh:
 




Gayet güzeldi . 1. film ile kıyaslama yapmayacağım . 3. filmini merakla bekliyorum.
Aksiyon isteyenlerin beklentilerini karşılayan bir film olmuş. Öneriyorum.
Büyük ihtimalle serinin en güzel filmi 3. film olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık