Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Öyle boş bir şekilde izledim fragmanı. Hiçbir heyecan veya tepkim olmadı. Elinin altında o kadar malzeme var ve o kadar para harca çıkan sonuç nasıl böyle olabiliyor şaşırıyorum.
 
Beğen butonu aktif beğenme butonunu kapatmış uyanıklar :D Elinde un var şeker var helva yapacaksın bu kadar zor olmamalı 20 yıl önce adam çekmiş işte aç izle oyucuların gençlik halleri ve filmlerde olmayan karakterleri yedir diziye müziklerle oynama direk aynı müzikleri kullan gene efsane olur yani işin tembelliğine kaçsalar gene efsane olacak batırmak isteyip batıramayacağın bir külliyat var ortada.Ama adamlar bu külliyatı bile batırmayı başardı.Un var şeker var helva yapmayı bırak un ve şekerle çiğ köfte yaptılar :D Yav hadi zenci elf zenci cüce yaptın yemişim Talkien'i de orta dünyayı da dedin, ağdalı parıl parıl cüce ne sakal yapamadın bari kıllı falan olsaydı ay gibi pasparlak cüce ablabımız...
 

Şu beş dakikalık sahne, 5 sezonluk diziye bedel olacak gibi görünüyor.
Hobbit genel anlamda beğenilmez ama benim hoşuma giden çok sahnesi vardır ve yine bana az çok LOTR'daki duyguları yaşatmıştır. Bu diziden o havayı hiç alamadım açıkcası.

Bari müziklerini alıp doğrudan kullansınlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık