Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddiyim.. Law'ın Misery'in kesmesi tam olarak katıksız yancılık oluyor.

Mangayı açıp bakın tam 6 sayfa boyunca Kid Bigmom'a hiç durmadan vurmuş...
6 sayfa diye bir süre yok. Yaklaşık 10 saniye belki daha fazla vurmuş bir halta da pek yaramamış. Kadın gülüyor :D Zoro 10 saniye kral hakili kesse lime lime doğrar inletir her kesik yara olurdu. Kid harbi kötü çıktı.
 
Zunisha'nın gelmesiyle Kaido ve Orochi sonrası Wano sonrası oluşacak güç boşluğu ciddi anlamda dolmuş oldu(Tama'yı da unutmamak gerek). Bu yönden dış dünyadan gelebilecek başka korsan saldırıları olsun Hükumet olsun Momonosuke'nin eli güçlenmiş oldu, özellikle Wano dış dünyaya açılacakken.
 
Redon'un referansından gideceğim yine. Saldırı için " adayı yok edecek güçte olduğundan kılıcın derinliklere inmesini bekleyerek enerjiyi oraya bıraktı. " dedi. Kılıcı bu kadar uzatmayıp direkt içinde patlasaydı mesela. Gerçekten ada mı yok olacaktı?

Yok şuan ki halde zaten Mom çukura düşmese kalkar devam ederdi. :dd.d Tabi Law sesini kıstığı için saf güçte devam ederdi muhtemelen. Homieler yardım edemezdi.
Redon feci sallamış :oleyo2:
 
Ulan oda önemli şeyleri hep son sayfada veriyorsun, diğer bölümde de hiç birşey açıklamadan devam ediyorsun.....gıdım gıdım yeni bilgiler veriyor adam......


Kidin saldırıları siviller için öldürücü olsada , üst seviye insanlara zarar verebilecek saldırılar olmadığı anlaşıldı.. law ve kid'in ana ile mücadelelerine bakıp, bir de kaido luffy mücadelesine bakınca Luffy One piece sonunda kimsenin ulaşamadığı seviyede bir güce ulaşacak...
 
Şu big mom ilk gördüğümde, bu kadının krizler falan gibi kafa karışıklığı olmasa serideki en güçlü kişi diyordum. Ger gör ki wano da oda sayesinde big balon oldu söndü gitti
 
Bir diğer mevzu, Law R Roomu top gibi BMnin üzerine atıyor ve balıkadamlarin gemi kaplamasi gibi o top BMnin üstunden gitmiyor. Kadın Wanoda oluşan yarığa düştüğünde bile o top gitmemiş, hiç gitmeme durumu var mı acaba, BM ordan kalkıp başka adaya gitse bile o top gitmese kimse BMnin sesini duyamasa nasıl olurdu. :)
 
O degilde eger big mom bu patlamadan ölmezse, gerçekten saglamdir.

Fil olayi nasıl olucak, nereye baglanicak bilmiyorum ama joy boy'un tayfadan diyor momo. Raftel veya geçmis ile alakali birseyler çikabilir. isledigi suç hükumet için birseyler yapmasi olabilir belki ne bileyim D.'lere karsi ya da wano'ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık