Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy yenecek mi şüpheliyim açıkcası. Ama Law ve Kid'in zorlukla karşılarında durduğu çok bariz belli edilirken Luffy bildiğin denk çarpışıyor çizildi. O yüzden bir yandan Lucci vs Luffy gibi bir son görecekmişiz gibi hissettiriyor. Diğer yandan Law ve Kid bu şekilde çok geride kalacak Luffy'den diye de BM gibi bir son yaptırır mı diye düşünüyorum.

İnşallah Lucci vs Luffy gibi biter.:D
luffy seviyesi savaştıı kişiler belli kral hakisini luffy kullanmayı ögrendi daha uyanışı açmadı seviye farkı var ,bu arada lawın doffy savaşında kolu kopup big momda bir şey olmaması çok şaçma birde uyanışı biliyordu doffy karşı açmadı :)
 
İskelet, Zoro’ya veya Zoro, İskelet’e Hunter x Hunter’daki “yemin” tarzı bir seçenek sunmuş olabilir.

BM’nin Roger hakkında düşündükleri çok garip. WB-Roger buluşması gibi BM-Roger buluşması da gerçekleşmiş olabilir.
 
Hayvan temalı arc mi gelecek o zaman hayvanları etkileyen bir meyve vereyim ses mi kisilacak meyve özelliği acayim adamı delik desik ediyorlar kaplumbağa meyvesi çıkıyor yav daha sayamayacağım kadar böyle örnek var hikaye de. Yazar tembellik yapıyor işin kolayına kaçıyor gibi. Berbat birşey bu ya.
 
Enerjisi bitmiş Law'ın başkentten daha büyük bir room kullanması detayı...

Raizou - Fukurokuju dövüşü bitmiş. One Piece bitiyor mu demek oluyor bu :D

Orochi - Hiyori sahnesi de bir yere bağlanmış gibi. Geriye Luffy - Kaido sahnesi kaldı. Luffy Kaido ile dövüşürken öğrene öğrene ilerliyor. Genelde bir rakiple bu kadar uzun dövüşünce yeni teknikler keşfediyor rakibinin gücünden esinlenerek. Kral hakiyi kafasına yiye yiye öğrendi ama Kaido'yu yenmek için yeterli değil ve muhtemelen Kaido'dan öğrenecek başka bir şeyi kalmadı. Ya Kral haki odaklı yeni bir gear açacak ya da yardım alacak. Adada şu an bu fight'a el atabilecek kalibrede kimse yok gibi. Yamato'nun artık dahil olmayacağı zaten gösterildi. Arc boyunca geri planda kalan Usopp'tan hala bir şeyler bekliyorum.

Zoro'nun durumu bayağı kötü yalnız. Nasıl kurtulacağı muamma. Law'ın enerjisi kalmadı :)D), Chopper ve Franky yetişemeyecek gibi ve Zoro şu an yuvarlanarak gittikçe uzaklaşıyor. Belki Onimaru ya da Hitetsu dahil olabilir. Hitetsu'nun kanatları var. Skypia halkının arc sonu büyüyen kanatları kadar büyükler hem de. Uçabiliyor olması lazım. Birkaç hafta önce yukarda olan biteni sezmesiyle alakalı bir panel görmüştük. Bir şekilde Zoro'nun düşüşü sürpriz bir yere bağlanacak gibi.

Bölümde Chopper, Brook ve Franky'i gördük ama Brook'un yanında Robin'i göremedim. Arkasındaki Franky galiba. Robin yine kaçırılırsa forum olarak ağır söveriz. Oda Korsanfan'ı okuduğu için böyle bir şey yapmaz herhalde?!

Patlamayı ve anayı galiba Yamato aşağı yönlendiriyor. Bölüm çıkınca anlaşılır.

Bölümle ilgili en garip detay; Law'ın ruhu skillsiz ikiye bölmüş olması. Brook'un meyvesi sayesinde bunu yapabildiğini biliyorduk ama bir değişik geldi bana
 
Sıradaki son saldırım sonrasında enerjim tükenecek diye diye 3 bölümdür bizi trollüyorlar resmen. Law ve kid nasıl hala saldırabiliyor. Keşke off panel yendiker deseydi daha inandırıcı olurdu .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 57)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık