Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resimler geldikten sonra Big Mom konusunda daha olumlu düşünmeye başladım. Kadın hakikaten canavar. O saldırı esnasında bile kadın halen tehlike arz ediyor. Kid'in gücünü beğensemde üst seviye bir meyve etkisi göstermedi henüz. Law'ın meyvesi yine harikalar yaratıyor ama en başından beri dediğim gibi böyle bir yeteneği var bu kadar kısa sürede elde edip de bunu kullanabilmek olman mantıklı gelmiyor. Kişinin kullanımıyla alakalı bile olsa böyle ilk seferde kullanımla bu kadar etkili olması mantıklı değil.

Bölüm yıldızı bir kez daha Law ve son ana kadar direnen Big Mom. Hatta bu bölümün yıldızı direk Big Mom çünkü kadın aşağı düşerken ellerini kullanamazken bile nasıl bir tehlike arz ettiğini gösterdi bize. Yaşlılığın verdiği bir olay söz konusu değil, tamamen Oda'nın ne istersem onu yaparım istersem Usopp'a bile amiral aldırırım kafası bu. Bölüm güzel, Big Mom dövüşü en azından Zoro ve Sanji'nin dövüşlerinden daha uzun sürdü. Yenilmiş olsa da öldüğüne ihtimal vermiyorum, bir şekilde buradan kalkıp ya gidecek ya da savaşmaya devam edecek. Önce Queen sonra King, şimdi de Big Mom Onigashima'nın dışına çıktı bu üçünün aşağıda olması fikri çık aklımdan.
 
Peki abi imkansız olan Law'ın tozsuz oda yapması mı yoksa Croco'nun o odada saldırıya yakalanıp çırılçıplak kalması mı :s
Tozsuz oda dediğiniz ne yav?
Onun dışında Law''ın bu tarz yetenekleri muhtemelen logialar karşısında işlevsiz olur. Seriye baktığında ise karakterlerin fiziksel olarak büyüseler bile kıyafetlerinin yırtılmadığı, çıkmadığının görüyoruz. Yani seride böyle bir şey olması her şekilde imkansız...
 
Bölüm güzeldi ben beğendim şahsen lawin meyvesini oda abarttı orasında haklısınız mantığın bittiği yer sessiz odayı nasıl yapıyor luffy kaç yıldır izleris böyle değişik yetenekler görmedik kidin durumu normal lawin ne enerjisi bitiyor ne yeteneği lawi çok abarttı kral haki falan varmiydi law da geleceğin yonkousu law olabilir karasakal gerçi lawi anında harcarda bakalım WB de öldüğü sırada Roger i hatirlamisti bigmomda yenildiğinde hatırlıyor güzel bı ayrinti olmuş.
 
Abartılı güçlendirmelerden nasibini Law'da aldı bu arc. Dressrosa ile arasında dağlar kadar fark var. Bir uyanış bu kadar etki ediyorsa Doflamingo ve Katakuri'ye haksızlık edilmiş.
Bu biraz Lawın meyvesinden kaynaklı normal hali saçma zaten uyanışı daha da saçma her meyvenin uyanışı aynı olmuyor diğer 2 karakter uyanış açınca güçleniyor ama bi law kadar güçlenemez. Lawın bmye hasar vermesi için haki bile kullanmasına gerek kalmıyor birde bu var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık