Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın yaptığı saldırının adı R-Room'muş. Uyanışın bir diğer farklı kullanışı olabilir. K-Room, R-Room falan bunlar farklı teknikler içeren kullanım formları gibi gözüküyor.
Olmaz mı canım K-Room R-Room(rosinante odası) ileride D-room(doflamingo odası) anasının babasının ayısının hepsinin roomunu yapar nolcak ucu açık alfabeyi bile yapabilir plotun sonu yok kalem onda nasıl olsa :ehe:
 
Kid adam değilsin. Taramalı silah çekmiş. :D

Bu arada Kid'in tek bir atağının çok güçlü olacağını sanıyordum ama herhalde öyle değil. Sahneyi görmek lazım ama sanki Kid, Law'ın gölgesinde kaldı.
 
Trao kendine görünmez bir trafo bağlamış anlaşılan, şehir elektriğine bağlı olması dışında gelen bu sonsuz enerjiyi açıklamak mümkün değil. Hayır madem böyle olacak niye habire son enerjim diyor ki? Önceki bölüm deseydi enerjim bitecek diye, bu bölümde yapardı son saldırısını biterdi iş.

Kidd gene bildiğimiz gibi, yeni bir saldırı açmış şimdi de habire onu spamlıyor, adamın tek suçu mangakasının oda olması.

Ve Bigmom.. Ulan sen imparatorsan buggy bile imparatorun kralı, bi halttan anlamayan şişko karı seni. Haki bile kullanmadan gelen giden ne saldırı bulduysa kafa atıp yenildi bide hala utanmadan öleceğimi mi sanıyorsunuz felan diyormuş. Yav senin her yerin ayrı yaşasa nolur yani? Gördük sen bu kadarcıksın işte.

Bitmeyen enerjiler, kullanılmayan hakiler, nerden geldiği belli olmayan poweruplar ve konuşmak harici hiçbir şey yapmayan derebeyi bigmom, dövüşün kısa özeti budur.
Duracell kullanıyor. 🤣 Bazılarının sözlerine çok itibar etmemek gerekir ya heh işte Kid'in sözlerine Law'ın enerjim demesine itibar etmeyeceksin. :dd.d
 
Duracell kullanıyor. 🤣 Bazılarının sözlerine çok itibar etmemek gerekir ya heh işte Kid'in sözlerine Law'ın enerjim demesine itibar etmeyeceksin. :dd.d
Sözüne en itibar edilmemesi gereken kişiyi yani sözde imparator olduğunu iddia eden derebeyi bigmomu unutmuşsun 🤣 Ulan zaten bu karının tırt olduğu balıkadam adası gibi bir bölgeyi zaman atlaması sonrası lütfüye kaptırmasından belliydi. İşin daha kötüsü Lütfü olmasa HodyJonesa kaptırmış olacaktı.. 1039. bölüm itibariyle serinin en büyük balonu oldu benim gözümde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık