Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum. Ben sadece siklet farkı varmış diyorum.
Siklet farkı yok işte.
Kaido cidd değil diyorsun da Bigmom Kaido ile dövüşürken yanında bulutları bile yoktu var mıydı ? Yada ruhundan mı vermişti ? Vermiş miydi ? Kid ve Law, yukarda Kaido karşısında tüm tekniklerini yaptılar mı ? Tutturmuşsun Kaido her şeyi ile dövüşmedi diye ama diğerleri de dövüşmedi. Yukarda her şeyini veren bir lütfü bir de Zoro vardı o kadar.

Bu seride senin söylediğin tarzda bir ayak uyduramama göremedik denk karakterler arasında eğer öyle bir şey olsa dediğim gibi Kaido ve Bigmom denk olmaz hatta Akainu vs Aokiji'yi de Aokiji kazanırdı. Kaido vs Law+Kid olsa aynı duruma o da düşer şamar oğlanı olurdu, yaptığı her saldırı da Law'ın bir yeteneği ( :oleyo2: ) tarafından durdurulurdu.
 
Spoilerdeki yazıya göre çatı çökene kadar Kid yağdırmış Bigmom'a en son karı aşağı düşmüş ölmüş...Bigmom ı bitiren vuruşu Kid yapmış.

"Kid keeps shooting Big Mom until the floor collapse "
 
Trao kendine görünmez bir trafo bağlamış anlaşılan, şehir elektriğine bağlı olması dışında gelen bu sonsuz enerjiyi açıklamak mümkün değil. Hayır madem böyle olacak niye habire son enerjim diyor ki? Önceki bölüm deseydi enerjim bitecek diye, bu bölümde yapardı son saldırısını biterdi iş.

Kidd gene bildiğimiz gibi, yeni bir saldırı açmış şimdi de habire onu spamlıyor, adamın tek suçu mangakasının oda olması.

Ve Bigmom.. Ulan sen imparatorsan buggy bile imparatorun kralı, bi halttan anlamayan şişko karı seni. Haki bile kullanmadan gelen giden ne saldırı bulduysa kafa atıp yenildi bide hala utanmadan öleceğimi mi sanıyorsunuz felan diyormuş. Yav senin her yerin ayrı yaşasa nolur yani? Gördük sen bu kadarcıksın işte.

Bitmeyen enerjiler, kullanılmayan hakiler, nerden geldiği belli olmayan poweruplar ve konuşmak harici hiçbir şey yapmayan derebeyi bigmom, dövüşün kısa özeti budur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 97)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık