Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadın bomba patlaması ile ölecekse ohooo... Füze sağlayamadıkları bedenine bomba mı birşey yapacakmış???
 
Kibidango'lar ile emir verilince kullanıcı bilincini kaybetse dahi yapay şeytan meyvesi kullanıcıları emre itaat etmeye devam ediyor muydu?

Zunesha'ya verilen emir eski bir Kibidango kullanıcısı tarafından verilmiş olabilir mi?

Bir şekilde şartlanmış gibi kendisi, sadece Kouzoki hanesinden emir alması ve tek bir hedefe doğru hareket etmesi bir lanet'e vs. bağlamak mantıklı gelmiyor açıkçası.

Oden'in günlüğüne yazdığı geleceği görme olaylarının nasıl olduğunu da çok merak ediyorum gerçekten, Balık Adam adasındaki Shyarly'in yeteneğine sahip bir kişi mi kehanetlerde bulunuyordu acaba?

Falcılık Yetenekleri
Shyarly eski bir falcı olduğu için geleceği görebilir. Fal bakacağı zaman bir medyum gibi kristal küre kullanır. Shyarly, ilk göründüğünde dev bir istiridyenin içinde oturduğundan, bu kristal kürenin o istiridyenin içinden çıkmış dev bir inci olduğu düşünülmektedir. Yine de sıradan bir kristal küre olma ihtimali de vardır. Falcılık yetenekleri onun geleceği görmesine olanak sağlasa da, olacak şeylerin net tarihini bilemez. Gördüğü şeylerin gerçekleşeceği kesindir, ancak ne zaman gerçekleşeceği belli değildir.

Tahminlerinde oldukça başarılıdır. Büyük Korsan Çağı'nin başlayacağını ve Newgate'in öleceğini bilmiştir. Son tahmininde Luffy'nin Balıkadam Adası'nı yok edeceğini söylediyse de, böyle bir şey olmamıştır. Ancak onun tahminlerinde net bir zaman aralığı olmadığından, henüz bu öngörüsünün hatalı olduğu söylenemez. Kristal küresini kendi elleri ile kırdıktan sonra, fal bakmaktan vazgeçmiştir.

Belki de Joy Boy'da da bir şekilde bu yetenek vardı ve kötü şeyler olacağını bildiği için engelleme, önüne geçmeye çalıştı?
Veya Joy Boy'un bir nakamasında da mı bu yetenek vardı, Zunesha'nın Joy Boy'un nakamasını olduğunu öğrendiğimize göre başka nakamaları da olabilir diye düşünüyorum.
 
Serinin geleceği ve satış miktarı BM'ye bağlı. Elbaf'a gelirse arc uzar, 100 bölüm sürer yine. Sonra OP neden geri kalıyor... Kadın sadece birilerini kovalıyor ve saldırı yiyor. Bu bölüm bile boşuna gitti. Hep geçiş hep geçiş. Önceki bölüme koymalıydı bombayı. BM seriden çıkmalı ve yerini Katakuri almalı. Ya da Teach onu da harcasın. 200 bölümdür Oda ne diye çiziyor bu kadını anlaması zor. Kadına da yazık, ne hallere sokuyor.
 
Iyice 13 yaş ve altı serisine döndü. Bomba nedir ya! sOda küçüklüğünde bombelerle ilgili neler yaşamışsa her şeyi bombelerle bitiriyor!!!
 
Aha şuraya yazıyorum 👇 Bu kadın koşarak Onigashima'nın indiği yere gelir.
Oda yaptığı resmen hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin. Yendiler olmasında saf dışı bıraktılar gibi olsun ama çokta dışarda olmasın vs... Bu kadının normalde bir arıza çıkmazsa (ki burası One Piece, çıkacaktır) sürünerek bile olsa adanın indiği yere gelip terör estirmeye devam etmesi lazım. Ha şunu yaparsa kabulüm; hükümet elemanlarının pestilini çıkarır sonra tayfası gelir kötü bir haber getirir basar gider eyvallah.
 
Farketmez yine bir şekil aldırırdı, serinin vs sistemi Fairy tail den daha kötü oldu. Orda en azından sürekli dayak yiyerek rakibin senden daha güclü olduğunu bariz gösteriyordu ama en son arkadaşlığın gücü ile tek attırıyordu. Kötü de olsa bir mantık vardı.
Ben mevcutt yaptıkları saldırılardan bahsediyorum. Senaryo icabı yine yenilirdi Kaido, ama şu performansa yere yatmazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık