Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaçsın zaten olum. Kan istiyorum vahşet istiyorum bir yonko böyle bir saldırıya insin istiyorum bu seviyedeki Luffy azmış gibi abansın istiyorum 6 ay pipetle beslenmek zorunda kalan Lucci'ye yaptığı gibi vursun ahirette Kaido'ya adını unuttursun istiyorum. Çok şey mi istiyorum lan?
G3 ve kral haki kombinasyonuyla feci kan almaya başladı. Snake Man saldırıları meh ama Bound Man saldırıları yıkıcı baya ama Dof'a King Kong Gun yediren adam. Kaido'ya yedirmeyebilir bunu. Kral hakiyle olsa bile. Farklı bir şey yapar Oda.

O bile çok yıkıcı gözüküyordu. Bunun bir üstü çok daha güzel gözükebilir. Onigashimayı tahliye etsinler. Bir Luffy ve Kaido kalsın. Yok etsin sonra o adayı :D
 
Doğru sen de Mama fanıydın
Ben öyle sizin gibi işime geleni alır, işime gelene rererö etmem oğlum. Kadının fanı olabilirim ve ona yapılanları kabul etmiyor olabilirim ama mangada bize sunulan rezalet ortada. Bunda ne varsa olmadı diyecek değiliz.

Teknik olarak göğsünün ortasındaki bir hedefe adam akıllı yumruk çıkartamazsın zaten. Yapması gereken şey tutup fırlatmak ya da boğmaktı. Normal yumruklarının yanında bir hiçtir o açıdan attığı yumruklar. Debelenmek gibi bir şey o.
Yani iki taraflı yumruklamış, ezebilirdi aslında. Ama olmamış işte. Normal yumruk atamamış olmasının da etkisi olur tabi.
Ah ulan maden suyu. Hiç etti kadını.
 
Ben öyle sizin gibi işime geleni alır, işime gelene rererö etmem oğlum. Kadının fanı olabilirim ve ona yapılanları kabul etmiyor olabilirim ama mangada bize sunulan rezalet ortada. Bunda ne varsa kabul olmadı diyecek değiliz.
Sana bir sorum var, kaç yıldır opu güncel takip ediyorsun?
 
Law ve Kid ikilisi büyük sıkıntı.

Bigmomu yenmeseler bile bu yaptıkları fazlası ile yetti.

Bir Yonkouyu murdar etti adamlar. Resmen parçaladılar.
 
Law ve Kid ikilisi büyük sıkıntı.

Bigmomu yenmeseler bile bu yaptıkları fazlası ile yetti.

Bir Yonkouyu murdar etti adamlar. Resmen parçaladılar.
Dövüşün altında herhangi bir mantık olmasa da bu iki karakterin mangaka tarafından önemsenmiş olması ve bu kadar büyük bir icraat yapmaları çok güzel oldu.
 
Dövüşün altında herhangi bir mantık olmasa da bu iki karakterin mangaka tarafından önemsenmiş olması ve bu kadar büyük bir icraat yapmaları çok güzel oldu.
Bende mutlu oldum baya bu duruma.

Law'ı D. muhabbeti ve meyvesinin sonsuz hayat vermesi yüzünden bence hikayede hala bir yere olacaktır ama Kid'i nasıl işler hikaye içerisinde bilemem. Adam bir yonkouyu tahtından etti. Dövüş içerisinde amacı bu gibiydi. Wano sonrası nasıl yol çizecek acaba? Hikayeye ne denli katkısı olur merak ediyorum.

Seri sonu Luffy'den sonra akıbetini koruyan korsanlar arasında bu ikisi gelir güç olarak. 4. bilmiyorum. :D
 
Momo yine fili duymaya başladı, fil borusunu uzatsa Onigaşima'yı alır zaten. Böylece Wano kurtulur. Bu esnada Onigaşima hava uçar ve Kaidou ölür, fil de ölür ve yüzlerce yıllık eziyet son bulur. Minkler de Wano'ya yerleşir.
 
law'ı D. muhabbeti ve meyvesinin sonsuz hayat vermesi yüzünden bence hikayede hala bir yere olacaktır ama Kid'i nasıl işler hikaye içerisinde bilemem. Adam bir yonkouyu tahtından etti. Dövüş içerisinde amacı bu gibiydi. Wano sonrası nasıl yol çizecek acaba? Hikayeye ne denli katkısı olur merak ediyorum.
Seçenekleri hemen sunalim. Sag ve sol kol için yer ayrilabilir. Bu ikisi ölsende çatiya gidemezsin derken sanji ve zoro gibi konustular.

ya da büyük luffy korsan flosunda yer alabilirler. Son savasta luffy'nin böyle astlari olmasi iyi olur :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık