Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM'ye savunurken bir kere bile Haki kullandırtmayan sODA'ya saygı ve sevgileri mi sunuyorum.
Hatta saldırılarda kral hakiyi bile kullanmadı onu da unutmadan söyleyeyim.

Law ve Kid o halde defalarca nasıl kalktıysa hatta ne hikmettir kemikleri bile kırılmamış halde, BM'nin üstüne sODA bastırır kalkacağı varsa da kaldırmaz.

Hadi diyelim ölmedi sadece bayıldı ve denizciler götürmeye geldiler... Bu kadını nereye hapsedecekler? Deniz taşı vursan ne olur vurmasan ne olur kadın saf haliyle zaten canavar... Bu durumu da merak etmiyor değilim.
 
Eğer ki o da çok büyük bir krater açtı ise atakları denk manası çıkar bence. Benzer etkiyi bunu anlatmak için çizer çünkü.
Eğer öyle bir saçmalık yaparsa kendi tasarladığı evrene en büyük zararı kendisi vermiş olur. Law ile Kid arasında evet Haki ve irade farkı var ama Law'ın bir meyvesi var ki bir Yonkou ederinde.
 
İki meyve de iyi, fakat Law'ınki ayrı bir seviyede.
Başta Kid'inkini küçümsüyordum da bu atama mevzusu tehlikeli. İki müttefiki birbirine bağlayabilirsin ve tek bi saldırıyla ikisine de hasar verebilirsin. Aslında yukarıda uyanış yapsaydı bu ikili Linlin ile Kaido'yu yenebilme ihtimalleri vardı da yeteneklerini bilmiyorlardı herhalde. Zira Kaido ve Linlin'i sırt sırta bağlasa Kid, Law da uyanış ile içlerinden geçse ve bunu iki sefer yapsa ciddi hasar alırlardı. Hatta hazır bağlanmışken Law bu saldırıyı çok uzak mesafeden yapsa(çünkü uyanışı mesafe arttıkça daha etkili gibi) tek darbede bile indirebilirlerdi.

Böyle birşey olsa 2 sayfada biterdi Yonkou savaşı... Zoro üstüne ashura vursa, Luffy en güçlü saldırısına kral haki ekliyip içten patlamalı vursa, killer yarıp geçse, işte kinemon ve diğerleri de girse derken 2 sayfa da biterdi yüksek ihtimal...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık