Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nami'nin tshirt'ünde ''Open'', Sanji'de ''I wa... freedom'' , Zoro'da da ''calm'', ''always'' yazıyor ayrı ayrı. Detaylar işte.
O Open yazısını Oden diye okuyup, kafa yormamıştım. Nami'nin göğüs bölgesine "OPEN(AÇ)" yazmakla, genç dimağları zehirliyor yine Oda bey.

Şu bölümleri animede görüp; “hay mama” sesini 5252 kere duyacak olma düşüncesi bile sinirlerimi geriyor.
Benim germiyor. Çünkü izlemiyorum, sana da tavsiye ederim.
 
O Open yazısını Oden diye okuyup, kafa yormamıştım. Nami'nin göğüs bölgesine "OPEN(AÇ)" yazmakla, genç dimağları zehirliyor yine Oda bey.

Benim germiyor. Çünkü izlemiyorum, sana da tavsiye ederim.
Şimdi baktım Oden'de olabilir. Tam o kısmı kağıt kapatmış. Oden yazısına kafa yormamak mantıklı olurdu gerçekten. :hhh:
 
Yalnız Bigmom kibrinden bilerek yemiyor saldırıları, Law ve Kid kombo yapıyor. Bigmom Kidin saldırıyı atlatmaya çalışırken Law, Lawınkini atlatmaya çalışırken Kid çakıyor yumruğu. Resmen çıkmaza sokmuşlar. Zaten Bigmom çevik biri değil, düz kalas bir karakter. O yüzden o saldırılardan istese de kaçamıyor.
 
Yalnız momonosuke çok iyi bir ejderimsi at. Hiç sarsıntısız mükemmel konforda koca adayı taşıyor. Bulutlu süspansiyon sistemi.
Koca ananın da selasını lawın tayfa okur artık, bir işe yararlar.
Lawın kılıcı hangi derimliğe inmiş şimdi, denizde mi yoksa karada mı?
 
Bigmom kazandı aslında. Lawın işi bitti. Aradan çıktı. Elektromanyetik toptan kaçabilirdi. Yolla gelsin dedi. Kibirlendi. Ona karşı koruma yapsa kidi de aradan çıkarırdı. Peki ne olacak. Delikten düşecek. Önce toptan hasar alacak. Sonra düşüp hasar alacak. Sonra da yamato bombaları aşağı atacak. Bombalar bigmomın üzerine düşecek. Sonra kanjuronun ateşi bombaların peşinden gidecek. Bigmomı bir de o yakacak. Buzları çözecek bomba patlayacak. Bigmom ancak böyle düşer. Kadın hala taş gibi denebilir. Ayrıca iyileşebiliyor. Tek sorun şu. Bilinci açık kalırsa prometheus onu kurtarabilir. Veya Hera. Dua edelim de düşerken bilinci kapalı olsun. Kadın baya dayandı.
Bombaların delikten aşağı atılması ve Kancıko'nun ateşinin bombaları takip etmesi mantıklı aslında. Sadece deniz üstünde olması lazım bu olayın yoksa ikinci "Karagümrük yanıyor" vakası yaşanır.
 
Big mom kolay yenilmez.Ama saçma bir şekilde yenilecek her zaman ki gibi.Haftaya katakuri gözükürse şaşırmayın.
 
İşlendiğinde görüşelim, amirallere tek atmasınlarda :D



Oda bu hiç bişey olmaz dediği yonkou ya neler yaptı :D
Öyle bir harcayacak ki, keşke koramiral olarak kalsalardı diyecek millet. Luffy, Kid falan, Roger ve Wb gibi karşılanacak, öyle düşün. Titreyecekler, dünyanın en güçlüsü Luffy abim giriş yaptı, saygı duruşuna geçin diye tir tir titreyecekler. İşte o gün geldiğinde, biz, Yonko fanları, olayları çay içe içe takip edecek, Amiralcileri gömüceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık