Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Oldboy'un eskisi diye yeni versiyonunu izledim yanlışlıkla. Film boyunca çekik gözlü adamlar arıyorum yok abi :D Çok vahşet içeriyor vs diyorlardı. Film boyunca dedim, '' Ulan nerede vahşet? '' Bir baktım 2013 versiyonuymuş. Eskisini de izleyeyim bari. Her iki hikaye de aynı sanırım. Sadece 2013 versiyonunda vahşet çok az.
Vahşet değilde o sondaki sürpriz kötü.Ahlak yerle bir oldu.
 
Orjinalini izle, Oldboy kadar sonu benim ağzıma eden başka bir film olmamıştır abi 2-3 gün kendime gelemedim. İzleyin izletin şaçma sapan çakmalarını değil orjinalini tabikide
 
Dün Guardians of Galaxy izledim ve anlatıldığının yanında bir hiç adeta. Fazlasıyla overrated. Böyle basit bir kurguya Thanos gibi marvelın baş kötülerinden birini alet etmeleri ayıp.
 
Ladri di biciclette - Bisiklet Hırsızları

İkinici Dünya savaşı sonrası İtalya'sında henüz her şey çok zordur. Siyah Beyaz bir film. Realistic bir çalışma. Yönetmen Victoria De Sica. Kafamızın çalışma şeklini değiştirmek için iyi bir film.
 
Oldboy'un eskisi diye yeni versiyonunu izledim yanlışlıkla. Film boyunca çekik gözlü adamlar arıyorum yok abi :D Çok vahşet içeriyor vs diyorlardı. Film boyunca dedim, '' Ulan nerede vahşet? '' Bir baktım 2013 versiyonuymuş. Eskisini de izleyeyim bari. Her iki hikaye de aynı sanırım. Sadece 2013 versiyonunda vahşet çok az.
İzleme, cidden film senden bir şeyler alıyor
yapacağınız filmi... dedirtiyor ama film her şeyi ile tamam lakin sonunu....
Dur bu filmin daha doğrusu olayların başlamasına sebep olan şeyi de... 'yim unutmadan

Rakun yeter la o film için ahahhaa aklıma geliyor da nasıl yedirdi ilk başta bacağı öyle onlara:D
Eğlenceli film sıkılıyorsan git iki neşelen tarzı bir şey işte
 
Birleşen Gönüller

Açıkca söylemek gerekirse ortalama bir Türk filmine göre epey güzel bir filmdi.Konusuda hiç fena değildi.Ama bana sanki biraz o ikinci dünya savaşı döneminde olan olayları fazla yüzeysel anlatmış gibi geldi.Biraz daha ayrıntıya inebilirdi.
 
Teenage Mutant Ninja Turtles - 2014


Konusu:
New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. usta Splinter'ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonarda, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar.
Kanal 6'nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O’Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir...
Filmin yönetmenliğini Titanların Öfkesi (2012), Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, 4 ninja kaplumbağayı ise Alan Ritchson, Noel Fisher, Pete Ploszek ve Jeremy Howard canlandırıyor. Onlara kadroda seksi yıldız Megan Fox'un yanı sıra William Fichtner, Will Arnett, Danny Woodburn, Tohoru Masamune ve Whoopi Goldberg isimleri eşlik ediyor. Peter Laird ve Kevin Eastman'ın yarattığı orijinal karakterleri 21. yüzyıla taşıyan senaristle rise Josh Appelbaum, Andre Nemec ve Evan Daugherty.
Yorum:
Hahahah :D Ninja kaplumbağlar için iyi bir hikaye yapalım nasıl oluştuklarını felan anlatalım demiş anlatmasalar iyiymiş.
Konu zaten 0 Shreder olmuş Transformes film mantıklı bile değil. Genede Sinemalara koymuşlar ve 100m dolar yapmışlar.
Gerçekten ilginç TMNT hatrına izledim 7 bile çok :(
10/7
Trailer:
[YOUTUBE]VZZ0PnDZdZk[/YOUTUBE]
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık