Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun bizde arkadaşlar. Biz 2 yıl sonraki güç dengesini biz anlamadık. Biz dof gibi 3 haki kullanan uyanış açmış, tüm adayla uğraşan bir adamı o kadar da güçlü varsaymadık. Amirale yakın seviyedeydi aslında bu adam. Biz ise amiral bunun içinden geçer dedik. Neden akainu jinbeiyi tokatladı. Luffy gitti moria, crocoyu tokatladı. Dofu da o seviyelerde düşündük. Oysaki Luffy ve Zoro en kötü ihtimalle 3. komutan seviyesinde adamlardı 2 yıl zaman atlaması sonrası. Dof ise rahatlıkla sol kol eder. Zoro gitti ateş kesme, enma, kral haki ile bir anda 3. komutanlıktan sağ kola çıktı. Hatta sağ kolu 3 kesmede indirecek seviyeye çıktı. Luffy de geldi gelecek görme, ileri seviye haki ve kral haki eklemeyi öğrendi net sağ kol seviyesine çıktı. Şuan amiral gelse kazanma şansı hem zoronun hem luffynin var. Doğal olarak bu ikisi bir amirale dalsa amiralin içinden geçerler. Yonkouya dalsa bence indirirler. Aynı durum law ve kid için de geçerli. Biz bunları ezik düşündük. Bunlar da en azından 3. komutan ederlerdi. Uyanışla ve yeni tekniklerle sağ kol edecek seviyeye geldiler. 2 sağ kol 1 yonkou alabiliri bize gösteriyorlar şimdi. Peki nasıl bir yonkouyu? Defans yapmayan. Zeki olmayan gücü kaba kuvvete dayanan. Yolla gelsin beni indiremezsiniz diyen gelen her saldırıyı bilerek alan bir yonkouyu almaya çalışıyorlar. Öyle yonkouyu emin olun uygun bir senaryoda killer ve sanji de şuan alır :D

Koy bunların karşısına gerçekten dövüşen Roger, Wb, Oden, Ray gibi ciddi adamları kazanamazlar. Birisi kadın saldırıyı yiyor çekinmiyor. Kaido defans yapmıyor sohbet ediyor, içki içiyor. Bizimkilerin anca bunlara karşı şansı var. Shanks, Mihawk gibi karakterler karşısında da şansları var ama bu kadar kolay olmazdı.
Katılıyorum ilginç bir şekilde, özellikle de dof konusunda.

Bir şey de ben ekleyeyim, Law'ın Dof karşısında patatese dönmesi gerçekten yetersiz olmasından değil, yaşadığı travmalardan ötürü Dof'un karşısında öfkesine yenilmesinden ve doğal olarak da odaklanmayı başaramamasından kaynaklanıyordu diye düşünüyorum. Çok mantıklı ve hesaplamadan hareket etmeyen biri olmasına rağmen içinde büyüttüğü öfkeye yenildi ve kurduğu planın kusursuz olduğuna kendi kendisini inandırdı. Duygusal bir yönü de olmasaydı bu hikayenin muhtemelen o araştırmayı geniş tutar, Dof hakkındaki diğer gerçekleri de öğrenmiş olurdu ve planı da ona göre yapardı. Ama sadece elindeki verilerle hareket etmeyi tercih etti, daha fazla sabretmek istemedi. Dolayısıyla da direk sonuca atladı ve ölümle burun buruna geldi. Adam Luffy'yle tekrar karşılaştığı için aşırı şanslı aslında.
 
Bigmom kazandı aslında. Lawın işi bitti. Aradan çıktı. Elektromanyetik toptan kaçabilirdi. Yolla gelsin dedi. Kibirlendi. Ona karşı koruma yapsa kidi de aradan çıkarırdı. Peki ne olacak. Delikten düşecek. Önce toptan hasar alacak. Sonra düşüp hasar alacak. Sonra da yamato bombaları aşağı atacak. Bombalar bigmomın üzerine düşecek. Sonra kanjuronun ateşi bombaların peşinden gidecek. Bigmomı bir de o yakacak. Buzları çözecek bomba patlayacak. Bigmom ancak böyle düşer. Kadın hala taş gibi denebilir. Ayrıca iyileşebiliyor. Tek sorun şu. Bilinci açık kalırsa prometheus onu kurtarabilir. Veya Hera. Dua edelim de düşerken bilinci kapalı olsun. Kadın baya dayandı.
Momo da deliğe Onigashimayı yerleştirsin tam olsun.
 
LinLin düşmemiştir. Luffy yapacağım dediği çoğu şeyi yapmış biri. Koca Karıyı yenecek, balık adam adasını himayesine alacak. Ve Katakurinin anam için gelecek misin? E verdiği tabi ki anan içinde geleceğim sözünün altını dolduracaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık