Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039: Ana Atraksiyon

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 174 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 14.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 52 19.6%

  • Kullanılan toplam oy
    265
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Law ne biçim hekimsin sen. Nerde senin vicdanın, empatin, nerde acıman ULAN!

Kadının hem kolunu hem kaburgasını kırmışın, geldin Kid'i Mama'yı azcık ittirdi diye bitirici darbeyi ikidir çalıyosun diye haşlıyosun. Ulan hayvan, yazık bu Kid'e. Taş mı yesin oğlum, o da Nova. Ona da hak, insaf et merhamet et.

Bölüm için denecek bir şey yok. Aynı saldırı altında Kid ağzı açık bakarken, bütün enerjisini bitirmiş Law sakin bir şekilde "yap şu bitirici darbeni" diyor.
Daha bu ikisini kıyaslamam ben.
 
Bölüm güzeldi. Bu ikilinin yenmesi için şartlar oluşturulmuş açık alanda bu ikili Big Mom'u incetemezlerdi. Kid'in gücü gerçekten çok işlevsiz. Metallerin olmadığı bir yerde hiçbir fayda vermez.

Çatıda Big Mom yıldırımlara ruh basıyordu yıldırımlar arayıp buluyordu o saldırıdan niye yapmadı ki şimdi? WCİ'de Haki salınımı yaptı herkes savruldu o kadar yoğun Haki'si var. Burada sanki kadın gücünün büyük bölümünü WCİ'de bırakmış gelmiş gibi.

Oda'nın kalemine tüküreyim Big Mom gibi fiziksel güçte aşmış biri Law'a tokat atsa bir daha ayağa kalkması gerek. Kadın yumrukluyor Law'da ağır bir hasar yok. Seri iyice mantığın dışına çıkmaya başladı. Aynı anda Jinbe, Marco, Law, Kid, Killer dövüşse en azından mantığı olurdu.

Law'ın saldırısı güzeldi, Kid'in son saldırısı da güzeldi ama mekanda hurda yoksa çok işlevsiz.
 
Law o kadar laf etti kidd’e. Kendisi yine kidd’i önden salıp arkadan saldırdı :D Utanmaz herif ya.
İşte aradığım yorum.

Bu arada eskiden bir amiral kral hakisiz olursa impratorun gerisinde kalır diye düşünüyordum ama göğü yarıp denizleri sallayacak kadar kral hakiye sahip olan Big Mom uyanışa yenildi. Bence bir amiralde kral haki olmasa bile imparator dengi olabilir artık.
 
Oda Big Mom ve Kid’e kral haki verdiğini unutmasaydı keşke.
Big Mom konusunda haklısın da Kid'in çapı yokmuş kral hakisini kullanacak. Yüksek ihtimal bilinçsiz kral haki salmıştır bence. Nasıl Luffy Kaido'dan tek yediğinde baygınken kral haki saldığı gibi. Adamı meyveden ilerletti tahmin ettiğim gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık