Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak o şok saldırısından Kid yenilmez, ama misal Law Kid'den bir uyanış hasarı alsın o kadar kütlenin içinde ezilip suyu çıkar. En basit böyle anlatayım abi anlamıyorsunuz yav. :hhh:
Kid, imparator seviyesi değil. Altı birine şok dalgasını yiyen hareket edemez öyle. Sarhoş gibi sağa sola dolanır. Mom'ın ezemediğine Law höst yavaş ol der.
 
Normalde Big Mom'ın kısa sürede düşebileceğini düşünüyordum ve bu ihtimal beni rahatsız ediyordu.

Ama olaya farklı bir açıdan yaklaşırsak, bir yonkounun yeni nesil tarafından indirilmesi büyük olay. Oda bunun ilkini altın çocuğu, seçilmiş kişisi, peygamberi, andalların ve ilk insanların kralı, ideaö millet ittifakı cb adayı olan Luffy'den başkasına yar etmeyi düşünmeyebilir :D.


Tabi Big Mom dövüşü Luffy sonrasına kalmaz asla. Ama iki seçenek olabilir.

1. Dövüşler aynı anda biter.

2. Kid ve Law tam ananın işini bitirecekken ya da dövüş devam etse bitirebilecek olacakları güçlü bir şekilde ima edilmişken bir şeyler olur ve dövüş sona erer. Bu sayede Law ve Kid hem Luffy karşısında ezilmemiş olur hem de Oda ikimci bir yonkou dövüşü çizmekten kurtulur.
 
Tamam Law'a da bişey olmuyor ondan diyorum bu seride bu tarz saldırılar bitirici vuruş olamaz bence. Sabaha kadar şok atsın Big Mom düşmez ona.
Eee demin Kid'e düşer dedin ya? Mom'ın saldırısından daha mı kuvveli de öldürüyor saldırısı Law'ı. Hösttt. Sanki Kid'in vurduklarıyla sabaha kadar düşer. Algı şuan senin yapmaya çalıştığın asıl.
 
Bir yonkonun bu şekilde yenilmesi üzücü ancak yenilen BM olduğu için bir yandan da mutluyum, umarım bir daha görmeyiz.
 
Öngörüş konusunu bayağı takip ettim 100 sayfa falan hatta. Bayağı çoştu millet, şimdi itibarsızlaştırmaya gerek yok.
Kid h.haki p.upu alacak olsa zaten bu dövüşte Law olması saçma olurdu. :'(
Valla tüm final vuruşları Kid yapıyor, daha büyük çaplı olanlarını /bu bölüme kadar/ Kid vuruyor. Ama sırf millet saldırı şeklini beğenmedi diye gömülüyor. Law tüm saldırılarını Big Mom'un odağı başka yerdeyken ya da yerde yatarken atıyor, Kid çoğunu yüz yüze Big Mom ayaktayken yapıyor. Ama Kid yancı oluyor. Yav böyle bi saçmalık olabilir mi? Korsanfan ilk defa beni üzüyor. :(
Law'ın hakisi zayıflamış BM'yi çöp keser gibi bölmesi hadisesinde millet Oda'ya ana avrat düz gidiyordu lan. Hayır hakisi zayıflamış kadını saçma salak bir şekilde kesmeye mi insanlar daha yükselmiş olabilir yoksa üstüne çıktığı yonkodan köpek gibi darbe yemesine rağmen uzun soluklu bir saldırı yaparak kasıktan dize kadar wanodan bize kadar kılıcı salmasına mı? Detay geldikçe alev aldı buralar yemişim sahte spoilerı. Kid şu dövüşte h.hakili ataklar yapmaya başlasa herkes tamam artık olmuş derdi. Ve inan bana Law gene zerre küçümsenmezdi çünkü aldığı p-up o kadar büyük elemanın. Yancılık işin makara kısmı her daim yapılır ama Kid'den beklenen şey bundan fazlasıydı. Meyvesi aşırı özel bir meyve değil dövüş tarzı bam güm böyle bir adama haki verirsin dayanıklılık verirsin fiziksel güç verirsin. Dayanıklılık tamam hadi fiziksel gücü de tamam ama haki nerede? Sıkıntı o.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık