Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence zorunun başında olan Azrail enmanın ruhu ve zoro bu konuşmadan sonra ayaklanacak tedaviye ihtiyaç duymadan. Büyük ihtimalle zoronun ataları da burada gösterilir. Law ve kid bigmom ı öldüremeyecekler ama luffy kaido savaşından uzak tutacaklar. Kaido devrilirken büyük ihtimalle joy boydan bahsedecek ve luffy’nin joy boy olduğuna dikkat çekecek. Luffy yonkou olarak wanoyu kendine bağlayacak . Ağır hasar alan tayfa ve samuraylar denizcilerin saldırısına maruz kalacak ve kaido denizcilere saldırarak onları püskürtecek ve denizciler tarafından öldürülecek. Teorilerim bunlar bakalım neler göreceğiz.
 
1- Linlin kaybetmedi. Bu kadın özüne dönecek ve öyle ölecek fakat ölmeden önce bizimkileri koruyacaktır.
2- Peros aradan çıktı çünkü ileride olası bir Koca Ana tayfası Luffy ittifakına engel olacaktı, bu yüzden aradan çıkartıldı.

Size 100 bölüm sonraki spoilerı veriyorum değerimi bilin.

Ayrıca not:
Linlin düşmedi. Onu sevmeyenler kendisini bu duruma alıştırsın.
Linlin düşmeyecekte ne olacak korsanlar kralı mı olacak?
Doffy yenildi ben hala fanıyım bir şey olmaz.
 
Law'ın kılıç bulunduğu konumdan girmiş Onigashima'nın altından çıkmış. Sonra durmamış herhalde Wano'ya kadar yol olmuş. Orada da yerde büyük bir delik açmış.
Kroom uyguladı o zaman muhtemelen. Çünkü krooma kılıç soktuğunda kroom ile ne kadarlık bir alanı oda yapmışsa kılıç o kadar büyüyor. Geçwn bölüm gördük.
Hayvan gene ada büyüklüğünde room açmış.
 
Law'ın kılıcı bu kılıcın uzunluğu da geçmiş galiba. Onigashima'yı delip Wano'ya ulaşıyor. Üstüne orayı da delip devam ediyor.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık