Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca Ana düşecek bu arkta, Oda bu kadını buraya boşuna getirmedi. Tüm Kek'te işi bitmemişti, burada bitecek. Koca Ana Korsanları bir gemi dolusu adamla geldi, ama içlerinden sadece Perospero olaya dahil oldu. Bunun sebebi de Pedro'nun intikamının alınmasıydı. Koca Ana tamamen Luffy tek başına sivrilmesin diye senaryoya eklendi ve sırf bu yüzden daha düne kadar kendisinden çok daha güçsüz olan adamlar tarafından yerlerde paspas edilen kişilerden dayak yiyor.
 
Dressrosa'da hiçbir şeyini kullanmayan Law için fanlar odaya sorar: Madem böyle yetenekleri vardı niye kullandırtmadınız oda beyy ??
Oda: O zamanlar zekiydi ama çalışmıyordu ..

Wano'da kampa girdi herhalde bu değirmenin suyu ordan geliyor şelale gibi akıyo mübarek, yetenek bitmiyor adamda, başlı başına cevher olarak yaratılmış bu çocuk, azcık işlenince böyle oluyor :hhh:
Law muhtemelen awakening diye birşeyin olduğunu ilk Doffy’den gördü Dressrosa’da. Sonra Luffy’ler WCI ye giderken o Zou’da awakening açmak üzerine çalışmıştır.
 
Bm bu saldırıyla düşmediyse dahada düşmez, ya adada bm yi kaçmaya zorlaycak birileri gelecek yada başka birşeyler olacak(totto lande saldırıldı gibi bir şey duyabilir) adadan gidecek bunlar olmazsa düşmüş olması lazım. Law Son saldırısını yaptı dahada devam edemez gibi.kid de tek başına bm yi alamaz yani.
 
Kid’i kurtaracak tek bir şey var. Big Mom şayet inmediyse, Law da perte çıkmış olacağı için önümüzdeki sayı yumruk yumruğa, saçma sapan tekniklerin olmadığı bir Kid vs. Big Mom görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık