Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law meyve yeteneğiyle en ters adam. Onu bir savaşta en avantajlı yere koyarım.

Kid dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Ayrıca manyetizması elinde demir olan herkese karşı problem yaratır. Robot atakları çok hax gelmese de belli bir güçte. 1039'daki atağı çok tehlikeli olabilir.

Zoro, vurdu mu sakat bırakır. Saldırı gücü anlamında çok tehlikeli. Kral haki kullanıyor. Yine dayanıklılığı yüksek. Ama çok yönlü değil. Yine de saldırı gücündeki tehlikesi çok büyük.

Marco tam bir tank. Destekçi. Saldırı gücü aşırı değil. Yukarıdaki üçlüden aşağıda. Hızı sebebiyle alanı iyi domine ediyor.

Katakuri tam bir İsviçre çakısı. Hakileri aşmış. Meyvesi uyanmış. Alan hakimiyeti var. İstediği yerden portal açıyor. Hem sıvı hem katı formu var. Mızrak saldırıları çok tehlikeli.

King de öyle işte.:D
Dayaniklilik ve hiz konusunda Sanji gen power ile zoro ve marco'dan daha iyidir. Haki konusunda da k.hakisi bunlardan iyidir.

luffy ise saymaya gerek yok :)
 
yok ben barok dönemi zorucusuyum
Klasik dönem deseydim olurdu be ama hadi gülucuk biraktim :)

Sanji'nin dayanıklığı Zoro'dan fazla değil arkadaşlar. Sert olmak iyileşmek bunlar dayanıklılık değil.
Bir vücut sert olmaz ise saldirilara kolay dayanamaz. Saf vücut dayanikliliginda sanji iyidir saldırilari her türlü daha iyi tanklar ama h.haki ile dayaniklilikda zoro önde olabilir. Fakat bu sanji'nin sayif oldugu anlamina gelmez. Bunlar benim düsüncelerim.
 
Bütun bu ikililik, çatışmanın sebebi oda'nın haki ve meyve gücü arasındaki dengeyi kuramamasındandır. Onca zamandır hakiyi öve öve bitiremedi yok içten vuruyor, yok dıştan püskürtüyor, yok göğü parçalıyor yok bilmem ne ee haliyle meyveleri çok geri plana attı hatta bize onların gücünü unutturdu düşündük ki sağlam bir hakin varsa meyve falan tırt dedik ama şimdi ise bir yonkou'yu tamamen meyve türevli saldırılar ve meyve uyanışı ile yendirtmeye kalkıyorsun ve sonrada bizden tatmin olmamızı bekliyorsun.

Nasıl olcaz ki her şeyi bunca zamandır hakiye hatta kral hakiye bağladın sonra farkettin ki bunu on liralık pazar donu gibi herkese dağıtamayacaksın başladın şimdiden meyveye yanlamaya hem bu sayede amiralleri de çok güçlü gösterebileceksin. Zaten bu adamlar çok iyi meyve kullanıcıları üstünüde canın istediği zaman kimini gözlem ustası yaparsın, kimine silahlanma yüklersin güçlerini kafalarına göre ayarlarsın. Kimse de sesini çıkaramaz. Tamam haki>meyve bunu biliyorduk ama meyve güçlerini çok uzun zamandır yabana attığın işlemediğin için bugün bu sahneler bizi tatmin etmiyor oda bey. evett sınıfta kalmışsın ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 104)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık