Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bigmom cok andikapı var aç kalınca, ruh verince,ruhunu yiyince kadın gerçekten güclü oda o yüzden indirmek için bahaneler sürüyor WB de bile bu kadar kısmamıştı.
 
Ben tamamen yenildiğini düşünmüyorum, etkisiz hale getirmiştir onu Law. Bilinci falan yerindedir.

Umarım…
Law room içerisinde böldüyse şansın kalmıyorki bölündüysen işin bitti işte geçmiş olsun.Yorumlarda bir arkadaşın dediği gibi artık her parçasını impel down da ayrı odaya hapsederler...
 
Şu senaryo ne demek biliyor musun ? Law, haki kullanamayan Wb'yi tekler demek.

Zaten olması gereken de o ki?


Bu meyve güçlerinin fiziksel engellerle alakası yok. Öyle bir şeye dair de hiçbir ima görmedik. İstersen elmastan yapıl, cerrah meyvesiyle kesilirsin. İstersen Red Line boyutlarında dev ol, Sugar tek dokunuşla oyuncak eder.


İşte bütün bunlardan yola çıkarak ortaya atılabilecek olan "Law Sugar kombinasyonu dünyaya tek atabilir" gibi dengeleri bozacak fikirleri birnevi engelleme işlevine de sahip bir şey haki. Bu sayede oyun hilesi gibi olan meyve türlerinin etkileri azalmış oluyor.

Ama öngürüdeki mantık da bir yerde hoşuma gitti. Şöyle ki haki gücü azaldığında mantıken bu oyun hilesivari meyveler halen etkin olabiliyorsa bu kaba kuvvetten ibaret olanların haricindeki meyvelerin işlevlerini halen kaybetmediğini gösterir.
 
Yalnız Law'ın hakisi niye çok üst düzey olmamalı ortada.

O meyve için diyorum serinin en iyi meyvelerinden biri.

Bir Yonkou'nun parça parça edileceğini düşünebiliyor muydunuz?

Law çok tehlikeli adam. O meyve hakisi çok yüksek birinde olsa neler neler olur. Oda Law'ın meyveye verdikçe verdi ama çok güçlü olmaması için herhalde hakiden kıstı. Yoksa al rooma istediğin gibi oyna.
Law'a neden üst düzey haki verilmemesi gerektiğini iyi anlatmışsın. Zaten bu haliyle bile neler yapıyor.
 
Zaten bana kalırsa dövüşle ilgili asıl problem burada.

Doğrusu King ve Quenn vslerine gram şaşırmadım, gram hayal kırıklığı da duymadım. Çünkü ben malımı bilirim .d Kaido ve Luffy'nin tüm imkansızlıklara rağmen teke tek kalmasından sonra Oda'nın yonkou ayağına arcı klasik arclarındam farklı hale getirmeyeceği belli olmuştu. Bu noktada ise yan karakterlerin dövüşü 1 bölümde biterdi. Ama eşit güçte iki tane ana düşmanın olması ilk defa yaşanan bir durumdu. Her ne kadar Big Mom dövüşüne Kaido kadar önem verilmeyeceğini tahmin etsem de gene 3 4 bölüm sürmesini bekliyordum en azından.


Ama maalesef görünen o ki bu dövüş bir yan karakter dövüşü gibi kısa sürede sonuca vardırılacak.

Yani ben gerçekten anlamıyorum Oda'yı bazen. Hani acele ediyor desen değil, çok boş bölüm vardı Wano'da. O zaman neden yani? 3 4 bölüm daha fazla çizmek çok mu zor anlamıyorum ki.


Neyse bu arada yenilme şekliyle ilgili yoruma katılıyorum. Kaba kuvvetle haki basmakla uğraşacaklarına biraz daha ince yollardan gitmeleri daha iyi, çeşitlilik katar.


Ama sonraya dair asıl soru Big Mom düşünce Law ve Kid ne yapacak? Luffy'nin dövüşüne nasıl müdahale edecekler? Bir şekilde karışmayacakları kesin ama muhabbetin nasıl döneceğini merak ediyorum. Yardıma gideceklerken karışmayalım onun dövüşü mü derler, yardıma geldiklerinde Luffy bir gidin mi çeker ya da araya başka bir şey mi girer yardım etmeseler ne yaparlar falan bunlar soru işareti. Gönül ister ki savaştan sonra parmağını kıpırdatacak halleri kalmasın. Bu sayede görmesek de zorlu savaş olmuş diyebiliriz en azından .d
Dövüş bitince Kid ve Law çok uyanış gücünü kullandık. Enerjimiz bitti diye yatışa geçer. Oda çok fazla düşünmezler. :D

Ben hala tahminin doğru çıkacağına pek ihtimal vermiyorum. Law bu şekilde yense bile Kid'in payı da eş değer şekilde olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık