Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Amiralci yorumu okumak ahaber izlemek gibidir demiştim geçenlerde. Gene aynı şekilde mağduriyetten beslenip güç alan bir kitle bunlar. Şu adamların eline mağdur olabilecekleri şeyler vermeyin malum parti tadında mağduriyet politikasına bari şurada maruz bırakmayın bizi lan. Şu vsde Fuji tamamen israf fazladan konulmuş ve yalandan mağduriyet yaratıyor. Bunun verdiği gazla coştukça coşuyorlar anasını satayım. Roger - Raylegih ikilisinin dört amirale nefesleri yetmez aynı şekilde üç amiralin de bunlara nefesi yetmez. Ama ikincisi biraz daha tartışabilir bir mevzu daha çok ederi olur, yol yakından bir ayar çekmek şart konuya. Amiralcilerin türbanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor yoksa bu tarz konular.
 
Zamanında burada amiral derken çok eziliyorlardı. Luffy vs 3 amiral geleceğe gönderme diyenler vardı. Fuji ölür, 3 amiral kalır.
 
Olabilir, bilmiyorum 2015'in konusu. Bana göre imparator amiral arasındaki makas bi hayli kapandı. Eşit olduklarını düşünmeye çok yakınım ancak Wano'dan sonra bir amiral görmem gerekiyor. Wano seriideki olmayan güç dengesinin içinden geçti, algım bozuldu...
Tayfanın olmadığı bir savaşta bence o makas yine açılır. Güçsüz olsalar bile kazanıyorlar ve bu işlenen karakterin gömülmesine sebebiyet veriyor. Amiraller işlenince bence makas senin için de açılır.
 
Amiral Ligi olarak tarif edilen seviyede zaten Kizaru Fuji Ryokugyu var. Akainu ve Kuzan yonko seviyesinde. Kizaru amiral seviyesinin doruk noktası. Bir tık sonrası Kuzan geliyor zaten o da yonko seviyesi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık