Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Dostum sana da soru sorayım o zaman izninle. :)

Amiraller için BM'nin derisini aşamaz demezsin herhalde. En güçsüz görülen Fujitora'nın bile meyvesi BM'yi yenilgiye yaklaştıran Kid'in meyvesinden daha kullanışlı. Böyle bir durumda 2 sorum var.

1) Roger kaç BM eder?
2) BM Kaç Amiral eder?

Bu sizin güç dengenizdi, bizlerin değil. Kendi güç dengeleriniz yanlış çıkınca mangayı neden yok sayıyorsunuz anlamıyorum. BM'yi Yonko standartlarında görmüyorum dersen, o zaman bir şey demem. Düşündüğün dengeler hala devam eder.
Şu arcı okuyan biri her şeyin normal olduğunu iddia edemez. Sen benim güç dengelerime göre her şey normal diyorsan bir şey diyemem.
 
Çok farklı düşünüyoruz demek. O kadar fark görmüyorum.
Linlin'in Roger'a deri dışında üstün geleceği bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum. Yaşlanmış WB bunlarla denk gibi geçiyordu eninde sonunda. Ama uzatmaya da gerek yok. Çünkü en temel şeyi farklı düşünüyoruz. O farklı olunca elbet iki taraf da ikna olamaz.
 
Yer yarılıyo ve karakter uçan bir karakter değil nasıl kalkması gerekiyor tam oturtamadım ama 🤔
Kurgusal evrende yaşayan ve normal insanlardan kat kat güçlü olan Akainu'nun o eğimde bir yokuşu çıkamayacağını düşünüyorsan tartışmaya gerek yok.
2.53 kısmına bakarsan ayağa kalkamadığı da çok net belli :). Akainu hasta yaşlı Wb'ye en fazla denk gidebiliyor. Sonra o Wb'den kat kat üstün Roger ile Akainu karşılaştırılıyor :D:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık