Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gol D. Roger & Silvers Rayleigh vs. Amiraller

Kim kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    296
Siz değil misiz Ray'e, Oden'e, hatta Gaban'a Amiral aldıran? Roger da 3 Amiral alıyor. Böyle bir kadro neden Kid ve Law'a yenilecek BM'den korksun? O kadar güçlü olsalar kayıp bile vermezler. :)
Gaban ve Oden'e asla amiral aldırmadım. Ama Rayleigh bana göre 1.5 amiral falan eder. Burada da kesin bir galibiyet vermiyorum zaten ama Roger'ın 2 amiral, Rayleigh'in 1 amiral aldıktan sonra hemen düşmeyeceğini umarak 2v1'de de kalan amirali alırlar diyorum.
 
One piece'te rakibine zarar verdikten sonra sayı üstünlüğünü elinde bulunduran taraf kazanır. Amirallerin Roger'a zarar veremeyecek seviye olduklarını düşünmüyorum. Bu durumda da Roger'ın iki amiralle baş etmezi zor.

Marco vs King+Queen (İkisi de nerdeyse sıfır hasar ile Marco'yu yendi bir amiral bile bu duruma getirememişti.)
Linlin vs Kid+Law
 
Hiç uzatmaya gerek yok. Roger ve Rayleigh 4 Amiral alır demek = BM 3 Amiral alır demek. Sağdaki öneriyi savunanlar şimdi nasıl o günleri yaşanmamış gibi yapıyorsa soldaki denklemi savunanlar da böyle yapacak. BM dediğimiz kadına Roger bile dokunmamıştı. Şimdi karşısında ne 3 Amiral, ne de 2 Amirallik bir güç var. Kid ve Law'a yenilenecek BM'yle dövüşmek istemeyen Roger 2-3 Amiral mi alacak? Gülünç.
Yaşanan bu saçmalıkları normalmiş gibi değerlendirip tartışmalarımıza argüman diye kullanacaksak işimiz var be sensey.
 
Amiralleri sağ kol sanan kf 😀
Ray 1ini anca tutar rogera da 1den sonrası fazla gelir. Roger millete uçurum farkı atmış da bizim mi haberimiz yok? İlla diğer üçlünün Garp gibi olmasına gerek yok. Ha konu yine dönüp dolaşıp amiral seviyesine geliyor.
 
Sen söyle DNS dostum, sağkol gücünde görülen Kid ve Law'ın Yonko indirdiği evrende Roger 3 Amiral mi alacak?
Big Mom'ın derisini aşabilecek ya da içten de olsa ona bu kadar hasar verebilecek kaç sağ kol var? Tek özellikleri hasar vermeleri de değil. Big Mom'un koskoca ormanları parçalayan saldırılarından sonra kalkabiliyorlar. Hangi sağ kollar bunu yapabilir? Bu ikisinin şu an tam olmasa da bir zamanlar ana karakterin rakibi olduğunu unutmamak gerek. Ve DnS mesajında 2.5 amiral alır demişti. Ben de aynı mantığı kuruyorum. 2'li alır diyenlerin çoğu da kalan amirali beraber alabileceklerini düşünüyordur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık