Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038: Kid ve Law, Koca Ana'ya Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kral haki ekleme demedim ki.Dressrosa ve topkek arcta olan savaşlarda kral haki kullanıldı.İlla ki o kadarını kullanıyordur.Luffy vs Dof ve Kata dövüşlerinde kullanıldığı kadarını o da yapıyordur.
Ben de diyorum Oda bunu yaptığında kullanıldığını belirtiyor. Siyah yıldırımlar çiziyor ya da diğer karakterlerin ağzından vaov bu çocukta da mı kral haki varmış diye söyletiyor. Kral hakilerin her çarpışmasında siyah yıldırım gördük Dof ve Kata'da olduğu gibi. Burada öyle olsa emin ol çizerdi ve kral hakinin önemini yedirirdi bölüme. Adamlar meyveden ilerliyor işte dövüşte. Kral haki kullanımı yok şu an hiç.
 
Uyanış hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bir meyveyi uyandırmak için ne ye sahip olmak gerekiyor sizce ?
Bir de çoğunluk Kaido,Mom gibi güçlü karakterlerde uyanış olduğunu savunuyor,eğer bu karakterler uyanışa sahip değilse ne düşünmeliyiz ?
Sizce uyanış konusunda Oda sıvar mı ?
 
Kid bence gayet yaygaracı görünüşüne rağmen aynı Law gibi içine kapanık bir karakter. Franky'nin robotu gördüğünde gözlerinin parladığı bir fan yapımı vardı. Ben bayağı sevmiştim. Aynı şekilde şu anda "Dövüşümü mü izlemeye geldiniz?" tarzı kendini öne atan bireysel sözler eden Kid bir süre önce 2 novaya ortaklık teklif ediyordu. Ama baktığımızda ihanet sonucunda aşırı sinirlenmiş ve deminki gibi sözler etmişti. Şu an düşündüm de Kid bence o ortaklıkta aradığı şeyi Luffy ve Law ile kısa süreli dövüşünce buldu. Çatıdan da gönüllü indi hatta. Sağ koluna smile yedirenler yerine Bm'nin peşinden gitti. Bence Kid sadece Luffy ve Law'a güveniyor şu an. Gitmesine izin vermemesi de bence pek iyi bir diyalog değil ama karakteri cidden dediğim tarzdaysa işlenişini çok beğendim.
 
Oda kral haki kullanımını seri de hep belirtti. Açıp bakabiliriz seride. Ya panel panel çiziyor ya da yazıyor. Kral haki kullanımını sanki böyle yokmuş anlamında göstermez. Adam Kid'in kral hakisi olduğunu bile Kaido ağzından söylemiş. Kral haki kullanacağı sahneyi böyle sanki kullanmıyormuş gibi göstermesi anlamsız.
Yok saldırılarına ekliyor demiyorum zaten bu mantıksız.

Ama bunun temelini atıyor olabilir.
 
Lan bu Luffy için muhabbetleri nereden çıktı böyle olm? Bigmom'ı devirmek için zaten canlarını ortaya koymuşlar. Bigmom çatıya çıkacağım deyince bunlar da bizi öldürmeden imkansız demişler işte. Zaten birazcık gururları varsa aynı jenerasyondan rakipleri tek başına yukarıda savaşıyorken bunlar da bir zahmet ölüm pahasına da olsa iki kişi Bigmom'ı tutsunlar orada.
Kid'in ''dövüşmekiçin yeni sebep' buldum gibi'' sözleri falan batıyor yaw. Ne tayfa olarak ne de bireysel güç olarak Luffy'nin rakibi olmasını beklemiyorum da, Kid böyle konuşan biri değildi. Law ise rakip değil zaten, Luffy o benim tayfadan dediği anda bitti o mesele.
 
Kral hakiyi geç Kid’in uyanışı da çok ters birşey Law için.Işınlanması işe yaramaz mıknatıs olunca.Kılıcı da kullanamaz.Uyanışa uyanışla karşılık veremez yani ilk önce Kid yaparsa.Tabii Kid onunkine hiç savunma yapamaz zaten orası da ayrı.İlk davranan avantajlı olur yani.Ben öyle Kid ezme göremedim.Birine yarıya indirtecek Kid’e de son darbeyi vurdurtacak sanki.Bu olayın sonunda hakkı yenen Law olacakmış gibi geliyor.Çünkü malum forum Hatice’ye değil neticeye bakan bir yer.:oops:
Kid'in saldırılarını hantal adamlar yer. Law hızlı bir karakter olmasa da istediği yere kendini ışınlayabiliyor. Mıknatıs ışınlanmasına engel olmaz ve kılıcını da çekemez Law'ın.

Hee Hatice-netice meselesine katılıyorum o ayrı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık