Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

500 kez aynı şeyleri görmekten sıkıldım ya, tartışma renk getirir tabii orası ayrı konu da insanlar artık aynı şeyleri söyledikten sonra diyorum: “E yeter bıkmadınız mı?” Tamam en iyi seri OP kardeşim diğer seriler de onun paspasçısı ya, farklı bir şey dönse keşke.
Açıkçası OP benim de favorim ama diğerlerine de çöp ya da çalıntı falan demem. Hepsinde belli bir noktada esinlenmeler ya da "Vay be" diyebileceğim sahneler oluyor çünkü. Satılıyorsa seviliyor demektir. Bu da mangalar için net bir başarı diye düşünüyorum.
 
100 kitaplık seri daha kime ne satacak la. Bizim burada forumda yarimiz seriden bir zevk alıyor bir alamıyor gitgelli. Yeni okuyucu neden alsın? One Piece bittiğinde özel setlerinde pik artışlar olacaktır o ayrı. 4 sene sonra konuşuruz bu özel kalın ciltleri.

İhtiyar One Piece I övmek için yenileri niye gömüyorsunuz. Yazıktır günahtır. One Piece bu sene Eylül - Ekime kadar pik yapamaz. Mayıs gibi Shanks gözükecek diye düşünüyorum etkisi Eylül e kadar anca başlar. Hızını anca alır. Heee kii ciltler geriden geliyor doğru o da var. Kasım Aralık ve seneye Ocak Şubat biraz kaldırır ihtiyar Op. Onun dışında zor
 
Ayrıca OP’nin hangi arcta sıçıp sıvadığını yüze vuran şu grafiği de atayım. Sırf kemik kitlenin hatrına 1, 1,5 milyonun üzerine çıkıyor resmen.

W*no çizen ellerin kırılsın Oda.

@Daredewill @Millennium Wizard @Cavitq11 zincirler baya elimizdeymiş, inş Kaiodu kukladır da Doffy sama hazretleri mapustan yönetiyordur. Arc sonu anca satışlarda patlar Wano anca böyle yani …
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık