Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işınlamada ağırlıklardan bahsetmedi hakileri çok güçlü dediği için kullanamadı.Hakileri çok güçlü derileri falan aşılamıyordu şimdi nasıl aşılıyor? Hadi uyanışla yaptın tamam sözde çok enerji tüketiyordu ölüp bittiniz nerdeyse dayaktan yine enerji bulup nasıl şiş kebap yapabiliyorsun onu merak ediyorum.
Oranın sahne gereği Oda'nın bulduğu kulptur belki. Yoksa çok basit olur. Denizin ortasına ışınla ohh :dd.d İrade irade. İradesiz denilen adam kendini koyuyor ortaya. Ama hala kalkıp iradesiz derler buna.
 
Bu zoro yla
Hahaha güzel planmış. Vay hainler canım çıkıyor be burada. 🤣 Değinilir umarım açıklığa kavuşur bazı şeyler.
samimi söyleyeyim ilk gösterilişinden beri korsan gibi korsan diye görüp en çok beklentiye girdiğim kid di en kötü nesilden .Şu ana kadar odanın seride ki en büyük fiyaskosu kid oldu . Hani bana göre coroconun enelin 2y öncesi çapsız luffye yenilmesinden bile daha büyük fiyasko oldu . Allahtan sende wanoya gelmişsinde havkins drake kid vs fiyasko çıkarken law gönüllere su serpti 😂
 
Halkın adamı cenabet kid, law şov yaparken BM ittirmekten öteye gidememiş. Son panel de de iyice saçmalamışlar. Bir sonraki sayıda kid ağlayarak Luffy korsanlar kralı olacak adam dese şaşırmıyıcam artık.
 
Aynen öyle oldu ama bir yandan Kid sanki bu yarışta artık Luffy'nin rakibi olabilecek çapta biri değil gibi de gözüktü sanki.
Şuanki Kid in luffye rakip olacak tek şeyi sınırsız dayak yiyip ölmemek 😂 karaktere sınırsız dayanıklılık verip hatta ölümsüzlük verip sürekli yenilmesini herkese kaybetmesini göstermek sadece odanın yapacağı bir şeydi zaten 😂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık