Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani zaten Luffy'e destek olmalıyız kafasında değillerdir :D. Adamlar savaşın ne kadar kritik olduğunu biliyorlar, çatı savaşının önemi belli. Kendileri kazanamasalar bile çatı savaşı bitene kadar tutmaları lazım. Tabi bunlar böyle konuşuyor ama diğer bölüm power up alıp Big Mom'ı paketlerlerse hiç şaşırmam.
Luffy'nin tayfasındanmış gibi konuşmuş diyenlere bu yorumun dahil şurada seçili bir kaç yorum var onları okutmalı. Sen de öyle düşünüyorsun sanmıştım, sumimasen. :dd.d
 
Ya birşey diyim mi ben tobiroppolar tek bölümde harcaninca bari who düşmez falan dedim sonra Jack düşmez dedim oda düştü tek bölüme. Sonra Queen ve king düşmez dedim yine düştü. Yani artık bu ad geldiyse maksimum 1040i görür Mom.
Oda çok yolunu yaptı ya arc içinde 2 yonkou düşeceğine dair. Bu bölümle de tescillemiş oldu. Diğer bölüm direk buradan başlar bence. 1 bölüm full dövüşlerini izleriz. Diğer bölümlerde kalan olaylara değinir yine. sonra tekrar gördüğümüzde kesin düşer bana göre.
 
Fukurokuju vs. Raizo

Bu büyük karlışma animede kaç bölüm olur acaba? Açık arttırma başlasın. Bence 46 bölüm sürer.
 
  • Like
Tepkiler: ByZ
Roger-WB-Prime Garp falan görmesin bunu.Seri sonu Teach ve Luffy de yener.
Seri sonu Luffy alır. İm ve gösterirlerse Joy Boy'da alabilir. Kk+ olmasına rağmen Xebec'in de alamayacağını düşünüyorum. Karasakal Xebec'i geçerse alabilir yoksa alamaz. 2 amiral almak için bence kk+ olmak lazım en kötü. Zirve Roger Wb Garp'da alamaz.
 
Roger-WB-Prime Garp falan görmesin bunu.Seri sonu Teach ve Luffy de yener.
Serinin zirve karakterleri aynı anda MF dönemi ve sonrası gördüğümüz amirallerden iki tanesini yener. Üç tane amirali yenecek karakter de ancak ve ancak op tarihinde görülmemiş bir güce sahip tanrısal bir karakter ortaya çıkarsa (mesela Im) olur onun dışında imkansız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık