Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Zoro'nun mesai ücretine ne veriyorsunuz? Umarım, adamı asgari ücrete çalıştırmıyorsunuzdur. Önce Azraili kesecek, sonra Big Mom'u daha sonra Big Mom'u keserken attığı sleş yanlışlıkla yolunu kaybedip Yokai'yı kesecek. Bir de bunlar yetmecek çatıya çıkıp Lütfü'ye " Çekil kenara bir imparator'u öldürmedin tüü beceriksiz" deyip Kaido'nun kelleyi alacak.
Cidden Zoro olmak zor iş.
Zoro olmak zordur çünkü herkes rakibindir. Zoro'nun rakibi olmak daha zordur çünkü Zoro rakibindir.
 
Marco'nun Yamato'yu kurtardığı spoiler yalanmıymış?

Oda, Izo'yu CP0 karşı harcayacak belli oldu, Izo ağır yaralı olmasa bir ihtimal onlarla denk gidebilirdi ancak şuan onları yenmeleri için Marco veya Yamato lazım, onlarda başka şeyle meşgul. Izo'ya Kawamatsu yardım eder belki, bir o sağlam kaldı.
Akainu'yu görünce 100 metre koşu rekoru kıran adam 3 Amiral alacakmış. Fanlık da bir yere kadar. Seri sonuna yaklaştık banko alacağı bir Amiral bile yok Teach'in. Önce Shanks veya Kuzan'ı indirsin, öyle kendisini high top tier seviyesine koyarız.
Fanlıktan bahsedip sonra Amiral fanı bir mesaj atman ironik.

Akainu'yu görmedi öncelikle yanlış bilgi. Auge denizcilerin anlaşma yapmayacağını söyledi ve neden diye soran Karasakal'a çünkü Akainu'yu yolladıklarını söyledi, o da dövüşmek gibi bir amacı olmadığından ve bir anlaşma olmadığından geri çekildi. Beyazsakal zirve zamanında yanında Oden varken, Amiralin bile olmadığı denizcileri görünce geri çekiliyorken Karasakal' ın daha gemisi bile yok, Yonko değil, ve meyve kullanıcısı San Juan'ı denizde gemisiz taşımak zorunda oldukları bir anda durup Amiralli denizcilerle boş yere dövüşmesini beklemek senin için mantıklı bir şey sanırım.

Bu esnada daha Yonko değil ve zaten yaralı halde bile kolayca Filo Amirali Sengoku ile dövüşüyor ve Garp'a da meydan okuyor, dövüş sonunda ise Sengoku'yu sargılar içinde gördük, Filo Amiraline yenilmeyen ve aynı anda Garp'tan da korkmayan Karasakal, Akainu'dan korkacak sanırım.

Oda'nın kendisinin 3 Amirale karşı dizaynlar yaptığını Databook Green'de söylediler, sanırım Oda Karasakal fanı olmuş oluyor sana göre. Ayrıca 3 Amiralin aynı anda hasta Beyazsakal'ın saldırısını Haki ile durdururken çizen de Oda, Oda yine fanlık yapmış demek ki.

Teach Amiralden güçlü değilse Akainu'nun eşiti Aokiji'nin onun emrinde ne işi var? Aokiji Akainu ile çalışmıyorken gidip Akainu'dan güçlü Teach ile çalışıyor tabii ki. Onlardan güçlü olduğunu zaten kanıtladı. Ayrıca daha gücünü kontrol edemiyorken Filo Amirali ile denk dövüştü gücünü kontrol etmeyi öğrenince Marco ve tayfasını kolayca ekarte etti, Amirallerin yapamadığı birşey eğer Shiryu, Jozu'yu değil Vista'yı yendiyse Karasakal Marco ve Jozu'yu bile aynı anda yenmiş olabilir.
.
Prime Newgate ve Roger bile alamaz 3 tanesini..
Karasakal üç meyveye sahip olursa veya deprem ve karanlık yeteneklerini uyandırırsa onların gücünü geçecektir, böyle bir ihtimal varken ''bile'' demen enteresan, hem Luffy hem Teach, Beyazsakal ve Roger'ı yüksek ihtimalle geçecekler.
Seride Fuji ve Ryokugyu'yu alcak 2v1de alacak adam yok ne 3 amirali.
Luffy şimdiden Kaido ile başa baş dövüşüyor bir güç daha artışı olduğunda Roger ve Beyazsakal seviyesini bile aşacaktır, bu halde 1 Amiral Luffy ile nasıl baş edecek?

Shiki bile Roger seviyesi yokken Sengoku + Garp'a meydan okudu Oda bunun sinyallerini her zaman verdi.
 
Zoro'ya gözüken olsa olsa Enma'da ki Oden ruhudur. Kılıcı bu şekilde siyah yapacak belki de, ölümün eşiğine geldiğinde kılıç siyah oluyor olabilir. Roger, Rayleigh, ve Beyazsakal daha güçlü olduğundan ve hiç bu şekilde zorlanmadıkları için kılıçları ve bıçakları siyah olmamıştır.


Tabii ki aynı değil ancak dediğim gibi Karasakal'da bir Amirale kıyasla, Marco ile King arası farktan üstün.

Oranlayabilirsin.

-Marco ile King arasındaki güç farkı.
-Karasakal ile bir Amiral arasındaki güç farkı.

Marco ile King arasında çok ufak bir güç farkı varsa ve bu sayede King + Queen ile bir süre denk dövüşüyor ve zorluk veriyorsa, Karasakal bir Amiralden net güçlüyken çok daha iyisini yapıp 2 Amirale karşı kazanacak bir noktaya bile gelebilir ve onu durdurmak için 3 Amirale ihtiyaç olabilir. Yaşlı ve hasta Beyazsakal' ın John Giant'a yaptığı depremin yan etkisini durdurmak için 3 Amiral birden seferber oldu ve aynı anda gelişmiş Silahlanma Haki kullandılar, bu bir bakıma ileride yine böyle bir tabloyu görebileceğimizin sinyalini veriyor, Karasakal'ın marineford savaşında ki Beyazsakal'dan çok daha güçlü olup hatta sağlıklı Beyazsakal'ı bile geçeceğini farz edersek eğer.
Valla bence amirali fazla küçümsüyorsun. Evet yonkolar amiralden güçlüdür ama 2 amiral bir yonkoyu 2vs1 de yener. Hani dünyanın en güçlü yaratığı kaido bile 3 amiralle vs atamaz , dünyanın en güçlüsü wb bile sağlıklıykende 3 amiral karşısında kazanamazdı bence. Hani senin dediğine göre karasakal tek başına tüm denizcileri yener oluyor bu ee malum 3 amirali tek başına yendikten sonra geri kalanlar öyle bir adam için çöp olur . Güç sklasası saçma olan one piece için bile çok saçma bir durum olur.
Queen king vs marco dövüşünde demarco sürekli vuruyor olarak gösterildi ama ne queen de nede kingde vs sonu hiç bir hasar yada yorgunluk belirtisi yoktu ama marco zoro ve sanjiye bırakırken baya yorulmuş gözüküyordu bırakmasa yenilirdi muhtemelen
 
Luffy şimdiden Kaido ile başa baş dövüşüyor bir güç daha artışı olduğunda Roger ve Beyazsakal seviyesini bile aşacaktır, bu halde 1 Amiral Luffy ile nasıl baş edecek?

Shiki bile Roger seviyesi yokken Sengoku + Garp'a meydan okudu Oda bunun sinyallerini her zaman verdi.
Herhangi bir amiral de dövüşür bu kadar şeyden sonra Kaido'yla.
Roger ve Wb seviyesini geçerse 2 amirale karşı şansı olabilir ama yine de emin değilim. Xebec'i de geçerse alır herhalde derim anca. Kk+ olunca yani. Amiraller de Fuji Ryokugyu bu arada Akainu ve Aokiji olsa mesela imkanı yok serinin hiçbir zamanında kimse alamaz.
Meydan okuması bir şeyi değiştirmiyor dayağını yedi gitti. Garp'la teke tek atsalar da dayağını yer giderdi zaten Roger'la neredeyse aynı güçte adam Garp.
 
Shiki bile Roger seviyesi yokken Sengoku + Garp'a meydan okudu Oda bunun sinyallerini her zaman verdi.
E okudu da ne oldu ? Paket oldu sanki böyle ölümüne zorladı... Roger'ın ikimizde birbirimizi ölümün kıyısına getirdik sözü boşa değil.. Rocks olayları boşa değil.. Garp ve Sengoku biz bunu 2v1 anca alırız kafasıyla gidiyor sanki ikisinin de dövüşü üstlenmek istediğini görüyoruz..
Bu esnada daha Yonko değil ve zaten yaralı halde bile kolayca Filo Amirali Sengoku ile dövüşüyor ve Garp'a da meydan okuyor, dövüş sonunda ise Sengoku'yu sargılar içinde gördük, Filo Amiraline yenilmeyen ve aynı anda Garp'tan da korkmayan Karasakal, Akainu'dan korkacak sanırım.
Savaşta çapını kalibresini gördü, Sakadan bildiğin çekiniyor işte eğip bükmeye gerek yok. Newgate'e karşı da aşırı özgüveni vardı az daha ölüyordu.

Ayrıca 3 Amiralin aynı anda hasta Beyazsakal'ın saldırısını Haki ile durdururken çizen de Oda, Oda yine fanlık yapmış demek ki.
Borsalino ve Sakazuki'nin bisentoyu elleri cebinde ayağıyla karşıladıkları sahne ne oluyor Oda, Amiral fanına mı dönüşüyor :D

Borsalino'nun Wano'ya gideyim mi dediği sahne ne oluyor ? Yaşlı Newgate'i anca 3 kişi durdurduk bizden 6 tane lazım Borsalino dur mu diyor :d

Sakazuki'ye karşı henüz hazır değilim diyor Teach kendi ağızıyla..
 
Hadi anime berbat ama manga çizimleri de öyle. Marineford savasında yasli ve yari ölu haliyle aka'ya 2 atan, bildigin çöp yerine koyan WB görunce, 2 amiralde kimmis yonkou karsisinda denilebilirdi.

Wano'ya bi geldik yonkou nasıl çop edilir onu görduk. Wci bile ucundan idare ederdi. Heralde bilerek yonkou'yu indirebilmek için çöp ediyor bu oda.
 
Son düzenleme:
Bu bizim Brook'un uyanışı ya ölüleri diriltmeyse. Ölü ruhları dünyaya geri çağırma Hades gibi bir nevi, yer altının kralı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık