Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1038 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkeste şekil şekil meyveler, şekil şukul hakiler ordular askerler adamlar, kılıçlar var ama Garp'taki karizma kimsede yok.

Sen meyvesiz silahsız çıplak el Rocks'a tek başına gir Roger'dan habersiz.

Sonra 1 ölü 3 yaralı.

İbretlik.
 
Law kidd dayak yedikten sonra kalkıp hava basıyormuş, vay be ne büyük süpriz ne büyük olay yani çok gaza geldim harbiden mükemmel..

Yav kardeşim bu luffy law kidd felan yani büyük adam dövecek herkes illa önce dayak yemek zorunda mı? oda heralde bir iki tur dayak yedirince çizdiği saçma sapan dövüşler mantıklı oluyor sanıyor. Yav bu adamlar madem imparator indirecek, baştan sona şöyle mantıklı ve güzel şekilde işlediğin vs. ler çiz dayak yemeden dövsünler. Mesela luffy önce 3 4 tur dayak yiyip sonra "kh ustası oldum moruk al sana yumruk" diyerek base haliyle kaidoya hasar vurmaya başlamasın, bu adama dövüş başlamadan o haki güçlendirmesini ver bu adamda dövüş esnasında geliştirsin dayak yemeden, devamlı gelişerek geçen bir sürecin ardından yensin o kaidoyu.. bunun yerine habire tek yiyip yiyip sonra gelip base haliyle vs. atan bir Lütfü izlemeyim yani çok mu şey istiyorum..
 
3 tane sağ kol Younko anlamıyorsa bence Kaidonun adam toplamak ve güçlenmesi boşuna direk gitsin hükümete kafa atsın
atmaya çalışıyor işte planları var, gülücük meyvesi tüm dünyaya savaş açmak, joy boy, hani punk hazard dan beri gelen bi akış var kaidoya işaret eden, doflamingo dahil, luffygil den başka bir korsan grubu da bu kadar planı baltalayamazdı zati, olayı da bu bizim tayfanın D: Herhangi 3 tane sağ kolun yonkou alamayacağı çok aşikar hatta şu saatten sonra(Kaido düşünce) 3 amiral Karasakalı bile alamaz o kadar söylüyorum hayranı olmamakla beraber bu da nettir hani
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık