Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'i öldür.ek amaçlı saldırmasa,,Luffy'nin seçilmiş olduğunu nasıl anlayacak ?
Mihawk o gün evreni ikiye bölse Luffy bir şekilde sağ kalacaktı.

Mihawk'da bunu anladı,gözüyle gördü dediki bu çocuk tamam,Shanks'ın dediklerini doğru.

Ister tüm gücüyle saldırsın ister normal olay bu değil,siz neden buraya takıldınız ?
Yav iki saattir goygoy yapıyoruz şurada ne takılması gözünü seveyim? :ehe:


@Densetsu no Samurai
Zoro'ya gelince şanı şerefi unutup çakı çıkarmasını biliyor ama xD
 
MF arcında Mihawk'ın icraatları:

- Luffy'nin peşinde koştu.
- Vista'ya, erteleyelim dedi.
- Mr 1 tekledi.

MF'da Shanks'in icraatları :

- Kaidou durdurdu
- Akainu'nun karşısına dikildi.
- Tek sözüyle, Savaşı bitirdi.

WB'ye karşı Mihawk'ın icraatları

1 km'den slash atarak, aralarındaki seviyeyi ölçmeye çalıştı.

Peki WB'ye karşı Shanks ne yaptı,

WB ile haki çarpıştırıp, gök yardı.
Bundan önce de Marco'yu, tayfaya istemişliği var.

Aynen, Mihawk ve Shanks eşitmiş baya...
Baksana mangaka nasıl eşit çizmiş ikisini:D
Ayrıca o düello mevzusunu Oda istediği yere çeker.
Mesela ağlayacak şahıslardan biri bu. Tabi o zamana kadar forumdan kaçmazsa.
 
Mihawk,Shanks,Dragon hepimizin ümitle beklediği karakterler.
Kaido ve Mom'dan sonra çokta ümidim yok ama bakalım.

Bu arada ben nedense Kaido'dan sonra,Kaido aşırı fark atmış çok daha güçlü birinin çıkacağını sanmıyorum.

Belki Im,ya da God mode Teach olur,okadar.
 
Mesela ağlayacak şahıslardan biri bu. Tabi o zamana kadar forumdan kaçmazsa.
Bahane ayak(!?) gibidir, herkeste bulunur. Gene bulmaya bahane bulunur. Biz nereden bilelim, bu zamana kadar gösterilenler böyle değildi, çok da yanılmamışız falan. Olacak bunlar. Oda'nın Sbs'te kılıç ustaları diye yorum atmasından sonraki laf çevirmeleri bükmeleri görünce ben artık net şekilde hater gördüğüm bazılarının asla biz haksızmışız be adam güçluymüş diyeceğini sanmıyorum. En fazla ama en fazla ama en fazla Densetsunun dediği kadar güçlü değilmiş deyip gene karşı tarafa laf atmaya çalışacaklar. Ahanda buraya yazıyorum:). Hatırlatma vakti de gelir.
 
Mesela ağlayacak şahıslardan biri bu. Tabi o zamana kadar forumdan kaçmazsa.
Yav ben niye ağlıyorum onu anlamadım? :D
Sanki Mihawk güçsüz dedik. Shanks dediğimiz adamın, daha seviyesi bile belli değil. Belki Roger'a geçmiş olarak çizilecek.
Shanks'dan güçsüz olmak ayıp bir şey mi?:D
Adam alfa olarak Mihawk'dan daha baskın.
Düello mevzusunda sonra Shanks geçmiş olamaz mı Mihawk'ı.
Ortada fol yok yumurta yok, Shanks=Mihawk deniliyor.
Beklentilerine, kesin bilgi muamelesi yapıyorsun.
 
Zoro'ya kanı ısındığı için sert yapmıyor :)


Şunu yazmayı unutmuşsun; Zoro Mihawk'ı yenip geldi.
Hahaha o vardı bir de. Oda kaç sene önce Sbs'de Mihawk ve Shanks'ı Wb gibi efsane olarak nitelendirmiş ki Wb'nin nasıl efsane olduğunu bir nebze gördük hâlâ kıvır da kıvır :hhh: Yok orda onun gücü değilmiş filan bir ton zırva bir de inandırıcı olduğunu sanıyorlar:hhh:
 



Bu yorumdaki bazı düşünceler 5-6 sene öncesine ait. Shanks hakisini kapatmıştır'a benzeyen komik şeyler. O olayın antrenman gibi basit bir şey olmadığı Shanks'ın Beyazsakal karşısında son derece ciddi konuşurken "bu yarayı Şahin Göz'den almadım" cümlesiyle ve Beyazsakal'ın Shanks'a hitaben "Şahin Gözle yaptığın düellolar..." cümlesiyle çoktan anlaşılmalıydı.

Mihawk'ta kral haki olmadığını düşünmenin üzücülüğü bir kenara Mihawk'ın kağıt üstünde Oden'den bile daha kallavi bir isim olduğu belli.

Mihawk'ın tahmin edilen gücü ve görünen özelliklerini görmezden gelip Akainu korsan olsa lafını Akainu>Mihawk için kullanmak talihsiz bir bakış açısı olmuş.

Gençliği yonkou olan Garp'ın yaşlılığında, genç bir yonkou ile girdiği mücadelede galip gelmesi söz konusu değil. Ki söz konusu karakter hali hazırdaki yonkouların muhtemel hepsinden güçlü olan bir karakter.

Yani Mihawk'ı 7. Sıraya koymana saygı duyuyorum. En azından birileri gibi Mihawk'ın hala amirallerden güçsüz görüp bir de bunun mizahını yapmaya çalışıp acınası şekilde komik duruma düşeceğinin farkında olmayan gafil arkadaşlardan değilsin.
Shanks haki kapatmıştır demedim yanlış okumuşsun , shanksla mihavkın müsadelesi ölümüne bir müsabaka değil sadece eğitim dülellosu olmuş , kimse burda tüm gücünü sergilememiştir, ayrıca mihavkın şanksı yendiği de belirtilmedi ki dünyanın en iyi kılıç ustası denilen karakterle bir yonko sadece kılıç dülellosu yapıyor, burdan sen nasık mihavk >= shanskı çıkarıyorsan bence bu tamamen taraflı bir bakış açısı, senin kılıç sevginden kaynaklı.

Wb shankın bb muhabbetide wb bb yi küçümsüyor diye shanks kücümsememesi gerektiğini mihavkın bırakamadıgı yarayı bb nin bıraktıgını ace in bb ye karşı hiç şansı olmadıgını anlatmak için yapılmış bir konuşma, burda övülen mihavk değil bb , göümelende ace (fizikende gömüldü sonunda)

Mihavkta kral haki beklentim var açıkcası ama şu aşamada zarar görmeyen kaido bm varken bunların da kral hakiyle kendini koruyup saldırı da kullandıklarını bilirken , kaidonun kendisine rakip olabilecek diye gördüğü karakterler arasında mihavk çizilmemişken mihavk bunlardan güçlü demek te çok talihsiz bakış açısı.

Mihavkın görünen gücü ve tahmin edilen gücünden bahsederken bb ve tayfasının tek başınayken akainudan kaçmasını görmezden gelip, yaşlı da olsa wb nin yüzünün yarısını gögsünün yarısını almış,üstüne savaş alanındaki tümen komutanları ve birsürü adam tarafında çizik bile atılamamış akainuyu kücük görmek daha da talihsiz bakış açısı.

Genç garp yonko seviyesi değil daha çok zirve roger zirve wb seviyesi yani muhtemelen op evreni tüm insanlık tarifinde ilk 5 e girebilecek güçte karakterlere denk olan zirve garp bildiğin korsan kral yada dünyanın en güçlüsü ünvanına yakın bir karakter, şuan ki hali yonkolara eşit yada çok çok yakındır (kaido, shanks,) mihavksa hani bunların bir tık altıdır işte ki bu adamlar vistaya falan tek atar geçerler (vistadan güçlü marcoyu amiraller doğru düzgün birşey yapamazken garp tek yamrukta yıktı geçti ki öldürmek içinde vurmadı sonuçta ace söz konusuydu)

Amirallerle gelince ryo yu bilmiyoruz ama borsalinodan da fujiden de güçldürü mihavk dedim zaten. Ama senin mihavk sevgin tarafsız düşünmeni engelliyor bence sende biraz sabit fikirlilik var fanatiklik derecesinde savunuyorsun savundugun karakteri. Evet çok güçlü evet en güçlü 7-8 karakterden biri ama ilk 3-5 değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık