Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes söylemiş zaten Mihawk'ı... @Siyah Ateş komutanların karşısında duramayacak "Savaş Lordu" diye bir şey yok. Komutanların gayet karşısında duracak adamlar Lordlar..
Komutanlar lordların karşısında duramayacak adam olarak resmedildi Mf savaşında.Curiel Atmos falan yenemem ama oyalayabilirim adamları olarak verildi.İzo gibi adamlar bunlar muhtemelen.Birinin başı fena yandı diğeriyle de Moria güldü eğlendi geçti.
 
Ne gördün 2 yıl öncesi? MF de veya daha önce ki zamanda gördüklerimize göre adam değerlendiriyorsan eğer MF de Mihawk'ın seviyesi YC 5 Vista'yı geçemiyor. :S
Fakat serinin böyle olmadığı bu karakterlerin hepsi için söylenen şeylerden sonrası çok net. Sadece dediğiniz karakterler değil pek çok karakterler 2 yıl sonrası farklı gelecek. Tayfaya katılmış Jinbe için bile aynı şey geçerli. MF de Akainu'ya dokunamıyordu bu Jinbe, yaptığı saldırı sonrası kendisi ''işe yaramaz'' falan diyen adam Yonkou saldırısı bloklayıp vurabiliyordu 2 yıl sonrası.
Aslına bakarsan Wano serii dinamiklerini baya değiştirdi. Bir kaç gün önce Mingo karşısında can çekişen Law, bu gün İmparator karşısında durabiliyor. Aynı Mingo'yu g4 Luffy, çok kısa sürede harcadı. Sadece Kek arc ve Dressrosa dengelerini göz önünde bulundurduğumuzda;

Law < Mingo < Cracker < Luffy & Katakuri

İşin içine Wano girdiğinde;

İmparator = Luffy > Law = Kid >> Komutan

E ne oldu şimdi, Dressrosa ve Kek arc koşullarında bir güç dengesi oluşturmak istediğimizde Law en zayıf olanıydı, adam bir anda imparatorla savaşacak seviyeye geldi. Bu koşullarda Malesef herhangi bir seviyeden bahsedemeyiz, bu saatten sonra seriiye yeniden dahil olarak karakter için her şey hikayedeki rolüne bağlı.
 
Komutanlar lordların karşısında duramayacak adam olarak resmedildi Mf savaşında.Curiel Atmos falan yenemem ama oyalayabilirim adamları olarak verildi.İzo gibi adamlar bunlar muhtemelen.Birinin başı fena yandı diğeriyle de Moria güldü eğlendi geçti.
Komutanlar derken elit kumandanları diyoruz yav... Tırtları değil... king, queen, jack; marco, jozu, ace, vista.. gibi adamlarsan bahsediyoruz
 
Hem shichi övüyor hem de shichi överken Mihawk ve Dof gömüyor ne yaptığını kendi biliyorsa ne olayım. :D Aynı yerden yemek yiyip masa arkadaşlarının kabına tükürüyor.xD
Valla işine geldiği gibi sağa sola çekme yorumlarımı, gömmüyorum kimseyi. Sadece bahsettiğiniz kadar güçlü olmadığını söylüyorum, arada fark var.
Dof'u gömdüğüm konudan bahsediyorsan çok belli ''korkaklığı'' yani.
Birisi ne kadar güçlü çıkarsa diğerleri de buna yakın seviyede yükselecek, bakıp görürsün. Jinbe'yi şuan böyle görüyoruz, güçlü falan diyoruz ama o bile her geçen gün yeni bir şey gösteriyor. Bugün tayfaya katıldı son 2 savaş olsun bu arc sonu Teach savaşında yeni bir şey gösterir, Hükümet savaşı olur yeni bir şey gösterir vb. yine seviye atlmış gözükecek.
Moria'ya ''zayıf'' deniliyordu onun bile ne yaptığı ortada, ona karşı verilen tepki ortada. Fakat yine bu belli seviyede olacak, neyse seninle tartışmak belli konularda cidden anlamsız hal alıyor... :D
 
Oda her seferinde Shichibukai'leri imparatorlara rakip gösteriyor. Bunun sebebi tamamen Mihawk!

Diğer Lordları biliyoruz, bırak imparatora rakip olmayı, komutanlara karşı duramyacak adamlar. Mihawk bi sahneye çıksaydı. :d
Crocodile, WB ile mazisi var. Moriah Kaido ile mazisi var. :D Emin ol ağırlıklı sebep bu ikisidir.:D
 
Ne yaptım bilmiyorum ama sana sıkıntı çıkardıysa doğru bir şey yapmışım demektir. 😌

Mihawk şu Bigmom'dan zayıf değildir mesela. Weevil için de Wb'nin gençliğini andırdığını söylüyordu Kizaru. O da hayvan gibi güçlü çıkacaktır. Dof, Kuma, Hancock falan derken çok sağlam bir ekip çıkıyor ortaya. Shichiler birleşip bir tayfa olsalar yonkou oluşumunun kemik kadrosuna aşağı yukarı denk olabilirler ama yine de bir yonkou olmaktan uzaklar. Yonkou dediğimiz şey sadece kaptan ve 3-5 tane güçlü komutandan ibaret değil. Binlerce kişilik bir oluşumdan bahsediyoruz.

3. denge unsuru olarak gösterilmelerine anlam verebilmiş değilim. Lan bir tarafta koskoca denizciler, diğer tarafta ise dört imparator ve oluşumu var. Bunlara karşı 3. denge unsuru olarak Shichileri göstermek de nedir? :ehe: Neyse zaten shichi unvanını çöpe attılar. Zayıf halka olarak ilk kurban bunlar oldu.
Shiciler mi zayıf halka ? Böhöhöoyyy
 
Crocodile, WB ile mazisi var. Moriah Kaido ile mazisi var. :D Emin ol ağırlıklı sebep bu ikisidir.:D
Mihaw, Croco, Moria bu üç karakterin bir ortak noktası var, tamamı imparatorla karşı karşıya gelmiş karakterler. Burada atladığın bir nokta var, ikisi kaybediyor, Mihawk kazanıyor, en kötü ihtimal berabere kalıyor. Aksi durumda Shanks'la bilinen duellolarından sonra En iyi olarak anılmazdı.
 
Shiciler mi zayıf halka ? Böhöhöoyyy
Shichilerin seride “ Great Pirate “ olarak görüldüğüne Oda’nın da hatta öyle gördüğüne eminim ama kanıtlayamam.Çünkü Luffy’e gelince Sara krizi geçirdi hep bu karakterler.Ya ana karakteri zaten güçlü yaptığı için çok güçlü olduğunu bize aktaramadı veya aktarmak istemedi yada büyükse büyük hikayede büyük adamlar inmek zorunda diye güç dengelerini hiç umursamadı. @Raiden Senin gibi yancı Luffy fanından da shichi hater olması beklenirdi zaten şaşırmadım.:oops:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık