Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

Opun az satmasının nedeni yasadışı spoiler olayı bence. Çok önceden veriyorlar seriyi. Yada millet birisin de okuyayım diye bekliyor
 
One Piece'nin böyle bir çöp animesi varken, tabii satmaz. Yeni filmi çıksa, Manga'da da Shanks görünse, yine satar. Animeyi kaldırıp, Yonko Luffy'nin yolu adında farklı bid stüdyadan devam edilmeli.
 
Bleach ve Naruto olsa şuan siler süpürürdü.
@Millennium Wizard Bleach animesi gelmesi şart ya, hala bekliyoruz.
Bence satamazdı.

Ben yeri serilerde şöyle bir şey fark ettim, yeni seriler fazlasıyla özet geçer niteliğe sahip.


Eski nesil shounenlerde konu acayip derecede yavaş ilerler. Tek dövüş 20 30 bölüm sürer. 100 tane karakter teker teker tanıtılır. Bunları topluca izlediğinde göze güzel gözükse de haftalık takip hiç iç açıcı değildir.

Ama yeri serilerde bu konular biraz daha özet geçiliyor. Mesela ben JJk 10 15 bölüm izledim. Eski nesilde olsa 10 15 bölümde işlenen konular 100 bölümde falan izlenirdi. Tabi böyle olunca içerik olarak eski nesillere oranla daha zayıf oluyor. Ama insanlar bol malzemeli ama kağnı gibi ilerleyen seriler yerine daha az malzemeye sahip ama hızlı ilerleyen serileri tercih ediyorlar.


Dolayısıyla eski seriler hala devam etse düşündüğünüz gibi silip süpüreceğinden emin değilim. Naruto'nun veledi üzerinden devam eden Boruto var mesela listeye girdiğini bile görmedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık