Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Portgas D. Ace †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 248 69.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 109 30.5%

  • Kullanılan toplam oy
    357
Şuan işlense net amiral ayarı olurdu. Serinin en vahşi arkında hakinin olmaması yeterince dokunuyor zaten. Ace'in ölümünü hala kabullenemiyorum, keza Wb'nin. Emin olduğum şey şu; seri bu dinamikleriyle işlenseydi kesinlikle aynı hikayeyle ölmelerine imkan yoktu.
Ben o zaman da Ace'in gördüğümüzden güçlü olduğunu düşünüyorum. Adan Akainu ile savaşmadan önce 10 gün boyunca kairoseki ile hapsedilmişti. Ki bunun meyve kullanıcılarında ne kadar büyük bir etki yaptığını Luffy ve Kidd de gördük. Ki onların kelepçeleri iş yapmaları için seyreltilmişti. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta boyunca aç kalmıştı(büyük ihtimalle yanlış hatırlıyorum ama).
 
Ace çok güçlü bi karakter. WB tayfasındaki herkes çok güçlü. Ancak denizciler tarafından bertaraf edilebilirlerdi.
 
Crocodile da benzer yarayı aldı bu konuda. Su deyince sanki hiç bedensel saldırı almamış gibi yansıtıldı adam. Oysa NW'den gelmiş geçmişte WB karşısına çıkmış biriydi. Sonra ne oldu? ID'ye geldi adam için ''Vaftizde, kaynar su da sesi çıkmayan nadir kişilerdendi'' denildi. Orada Ace ve Jinbe de var mesela dile getirilen özellikle.
Sonra Jozu'nun yumruğunu falan karşıladı adam o kadar olaydan sonra.

Yani geçmişte işleniş saçmaydı belli noktalarda.
Hocam Croco olayına hiç girme:D
Ben bu arcı izlediğimde 14 yaşında falandım.O yaşta bile kabullenemedim. Luffy'nin damacanayla Shicbukai devirmesini bünyem kaldırmamıştı. Ace olayından daha fena bu. Serinin kara lekelerinden biri.
 
Marineford'da yaptığı şeyi mantıksız bulsam da, kendisine yakışanı yapmıştır. Ace duygusal bir karakter. Babasına onu terk ettiği için kızgın, onun karşına baba figürü olarak çıkan WB'ye olan sevgisi çok fazla. Akainu gibi bir canavarı karşısına aldı sırf onu aşağıladı diye. Ardından kardeşi için kendisini feda ederek öldü. Roger oğlunu bir yerlerden izliyorsa eğer, ne düşünüyor merak ediyorum. Roger da bu hikaye de suçlanacak kişi değil. Serinin en duygusal kısımlarından birisidir Ace'in hayatı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık