Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin meyvesinin adı aslında Akuma no mi yani hakiki ŞEYTAN meyvesi iken lastik diye değiştirseler ve Luffy meyveyi uyandırıp Torikodaki 3. Şeytana dönüşse ve Kaidoya parmak atarak teklese nasıl olurdu acaba @Alpamis :)
Kolay savaş istemiyoruz. :D Karşılıklı irade savaşı ve büyük yıkım istediğim o vallahi.
 
Aslında meyveler kendilerine yüklenen misyonları gerçek kılıyormuş. Adı değiştirilince gerçek potansiyeli de kayıplara karışmış ve onun yerine komadan çıkınca farklı bir dil konuşan biri gibi yepyeni bir güç barındırmaya başlamış ama tabii tüm dillerin birbiriyle bağlantısı olduğu ve adı gizlense bile aynı dil ailesine mensup olduğu için de algısı değişen güçle gerçekte olan güç arasında çok da bir fark yokmuş da mışmış da mişmiş.
Kendin mi düşündün bunu?
 
Bu söylediklerin hiç bir şeyi değiştirmez. Bu konuşmanın Law'ın meyveyi uyandırmasının hemen akabinde olması, manidar. Ayrıca bildiğimiz meyveler arasında grosei'de bu etkiyi oluşturabilecek başka bir meyve yok ve ölümsüzlük bahşettiği sadece bir efsane olabilir, gerçekliğinden şüphe edilen belki bir kişiyi ölümsüz yapabilmiş bir meyvedir falan... bunun dışında Belki lastik meyvesidir. :D
Bana göre gördüğümüz meyvelerden birinden bahsetmiyor bu adamlar. Hele de Zunisha'nın odak nokta gösterilmesi o sahnede olayı tamamen onun üzerine çevirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık