Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu sarı kafalı emmimiz adı değişen meyve hakkında bir şeyler diyor. Bunlar genel meseleler hakkında tartışıyolar ya, bu sarı kafalı da bu önemli konulardan biri olan meyve ve uyanışı hakkında konuşuyor. Bunun bu konuşmasını biz görmüyoruz ama konuşmanın gidişatından böyle olduğunu anlıyorum ben.

Sonra bu pos bıyıklı kel emmi "hayır bu imkansız, bu meyve bizim için bile efsane ve yüzyıllardır uyanmadı" diyor. Biz spoiler gelince sandık ki bir meyve uyandı, uyandı bilgisi bunlara geldi ve o yüzden böyle konuştular ama şimdi bakınca durumun böyle olmadığı anlaşılıyor. Bu pos pıyıklının "hayır" felan demesi sarı kafalıya hitaben. Yani sarı kafalı buna "şöyle bir meyve vardı, bu bize sorun çıkarır, (eğer varsa) bunu yiyen kişiyle de ilgilenelim" benzeri bir şeyler söylüyor ve kel kafalı da buna "hayır ne alakası var, yüzyıllardır uyanmadı, bizim için bile sadece efsaneden ibaret, korkma" anlamında bir cevap veriyor.

Buna karşılık sarı kafalı da " madem öyle, yani madem korkmaya gerek yok bu meyve uyanmadı diyorsun o zaman neden dünya hükümeti bu meyvenin adını gizledi" diyor.

Yani ortada aslında uyanmış bir meyve yok. Bu moruklar genel manada önemli gördükleri konular hakkında konuşurken bu meyvenin muhabbetini de dönderiyorlar.


Bu meyvenin ne olduğunun bilgisi sarı kafanın muhabbeti başlatan ama bizim görmediğimiz o cümlede. Soda gizem kasmak istediği için biz o cümleyi görmüyoruz, sadece muhabbetin devamı var.


Burada meyvenin wanoda olmasını düşündürecek tek şey wano hakkında konuşurlarken bu muhabbeti döndermeleri. Bu noktada varsayalım ki meyve gomu gomu, sarı kafalı "biz kaido yener diye düşünüyoruz ama bak gomu gomunun böyle bir olayı vardı, uyandırırsa sıkıntı olur" demiş olabilir, yada diyelim lawın meyvesi "işte lawda şöyle bir meyve bize sorun olur" diye benzer cümle kurmuş olabilir ama ben bunları olası görmüyorum.

Ana karakter olması sebebiyle Luffy'nin meyvesi olabilir belki, onun bu noktada ufak bir şansı var ama lawın meyvesinin olma ihtimali yok diye düşünüyorum çünkü bu meyve öyle "lawa verelim bigmomu indirsinler" şeklinde bir meyve değil. Meyve doğrudan tarihle ilgili ve çok gizli bir şey. Adamlar meyveyi tarihten silmeye çalışmış, yani çok farklı bir gücü var. Bu meyve eğer lawın meyvesi olsaydı onun sonsuz gençlik vermesi sebebiyle silindiği bir senaryo görürdük eyvallah ama bu bilgi gizli değil. Lawın meyvesinde zaten ütopik bir güç var, meyenin gizlenmiş haline rağmen bilinen gücü buysa o gizlenen gücü ne olabilir? nolacak yani law meyveyi uyandırıp tanrı felan mı olacak? Zaten halihazırda sonsuz gençlik verdiği bilinen bir meyvenin bide bu güçten çok daha büyük gizli bir gücü olduğunu düşünmek bana çok uçuk geliyor.
 
Bir insanın o meyveyi yemesi bana çokta mantıklı gelmiyor, çünkü insan yese kendiliğinden de olsa normal haline döner veyahut kendi kendine hareket eder illa ki diye düşünüyorum. Ama bir hayvan yemiş olması normal olabilir komut almadan hareket etmıyor bu da hayvanlara ait bir özellik.
 
Goroseiler'den birisi Kaido ve Big Mog'ın olduğu yerde birilerinin ölmesinin doğal olacağını ve o kişiden kurtulmaları gerektiğini söylüyorlar. Sonrasında da meyve konusu devreye giriyor. Acaba o kurtulmaya çalıştıkları kişi ile meyve sahibi aynı mı? Şu an peşinde oldukları tek kişi Nico Robin onun meyvesinin de uyanışı nasıl olur bilemiyorum. Zaten meyvesi de isminin özelliklerini gösteriyor. Ama zaten bir meyveye başka isim veriyorsan inandırıcı olsun diye de özelliklerine biraz benzetmeye çalışırsın.
 
Bu meyve diye bahsettikleri meyve Zunisha'nın meyvesi miymiş yani? Gizem kastırıcam diye adam bilgiyi ucundan ucundan gösteriyor
 
Aga gizem için de gizem… yeter ya… Bıktık be. Bir şeyi de açıkla aynı bölümde. Bölüm zaten abartılacak kadar iyi değil… dövüşün çizimleri iyiydi ama şöyle okurken… off bu ne be demedim hiç… hep aynı muhabbetler… kendini kopyalıyor sürekli lavuk. Ulan Oda ulan Oda… seri de eski heyecan kalmadı resmen ama bırakmıyoruz da… resmen böyleyiz… sksmsmms
 
Aga gizem için de gizem… yeter ya… Bıktık be. Bir şeyi de açıkla aynı bölümde. Bölüm zaten abartılacak kadar iyi değil… dövüşün çizimleri iyiydi ama şöyle okurken… off bu ne be demedim hiç… hep aynı muhabbetler… kendini kopyalıyor sürekli lavuk. Ulan Oda ulan Oda… seri de eski heyecan kalmadı resmen ama bırakmıyoruz da… resmen böyleyiz… sksmsmms
Bağımlısıyız ölsek anca uslanırız...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık