Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zunishanın bu sürgün mevzusu bu arc sonu kalkacak ve büyük ihtimalle kendisi fil meyvesi yemiş bir dev çıkacak. Oradan da sıradaki arc Elbafa bağlanır.
 
Bence fazlası var. Zira basit bir meyve için Who's Who gibi birini harcamazdı Dünya Hükümeti.
Sadece lastik çünkü oda bu şekilde daha özgürce işleyeceğini açıklamıştı.Ve gerçekten de lastiğin tüm özelliği işlendi.Elektrik bile çarpmıyor.Baska bir şey olması sıvamak olur.Oda bu kadarını yapmaz.
 
Yav bu saaten sonra Kaidoyu yenmiş Luffy ile kim başa çıkacak. Luffy yine saçma sapan durumlara düşer mi. Bu işin ucu kaçıyor. Kaido lan bu Kaido. Bunu yenecek adam.
 
Yav bu saaten sonra Kaidoyu yenmiş Luffy ile kim başa çıkacak. Luffy yine saçma sapan durumlara düşer mi. Bu işin ucu kaçıyor. Kaido lan bu Kaido. Bunu yenecek adam.
Zaten İmparator saga bitince tek bir saga kalacak. Teach ve Im dışında rakip kalmadı Op bitiyor Kaido'dan sonra zorlanacak olması normal.. ama böyle zırt pıt yat kalk olmaz daha.. Im insanlıktan çıkmış bir şey değilse
 
Ulan yoksa luffynin "denizde özgürce dolaşmak istiyorum" dediği şey denizde yürüyen file dönüşmek mi? Eğer finalde luffy devasa bir file yada maymuna dönüşürse hakkaten japonya'ya gider sodayı bıçaklarım.
Joy Boy her kimse cezalandırılmış birisi olmalı bence. Aynı zunesha gibi. Çünkü verdiği sözleri tutamayıp oralara kitabeler koyup gitmiş. Zunesha'nın kesin Joy Boy ile bir bağlantısı var gibi geliyor. Joy Boyun wano da ortaya çıkması lazım, başka gelen kişi de göremiyorum bu bizim fil den başkası olamaz :D
 
Alt tarafı (eğer Big Mom ülkeye sorumlu olarak Kata'yı bıraktı ise ki bu bile belli değil) yeni yonkou Kata'nın ülkesinden kaçmışlar demek istedim
Ben de bu zaten mümkün değil çünkü bu olay bizimkiler tüm kekteyken yaşanıyor demek istemiştim.


. Yeni kaptan olarak ilk başarısızlığı olmuş diyerek takılmak istedim. Kaptan olduğu bile belli değil bu kadar ciddiye alacak bir şey yok. Gül geç eğlenmene bak. Olayı o kadar alakasız yerlere çektiğin gibi benim yazdıklarımı anlamak yerine kafanda oluşturduğun hayali benim yerime yazıp cevap veriyorsun.
Olayı alakasız yere çekmedim.Bu olayın kendimce olmadığını söyledim.Mangadaki sözlerden ve panellerden anladığımı yazmaya çalıştım.


Kata ile dövüşmemişlerdir yazdığım mesaja cevaben Kata'yı yenip gitmişler diyecek kadar trolsün demişsin arkadaşım.
Bm kendine gelmiş olmasına rağmen Germa'nın Linlin adayı bırakıp gideceği zamana kadar savaştığını ve geriye kalanlara rağmen kaçtığını demeye getiren sensin yahu başta :D Ki Kata'nın kontrolündeki ada diye de bir şey yok.Çünkü bu üzerinden 2 haftadan fazla geçmiş bir olay.Olmayan kronolojiden olmayan durumu çıkartıp bana saran da sensin.Yapma gözünü seveyim Rika ya :D Kutsal görme adamı diyorsun.Zoro-Kata konusuna ne yazdım sen biliyorsun en son :(
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık