Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Crocodile Yeniden Gözüktüğünde Seviyesi Ne Olur?

Sizce ?


  • Kullanılan toplam oy
    366
Evet güçlü dönme olasılığı yüksek zaten ama gösterilmedi yahu bu adam iște. Jozudan niye tek yiyor bu adam. O kadar kalibresi olsun yani. Doffy iyiki ortaklık teklif etmiș :D bu croco "senin gibi zayıf birine mi yenildim" diye atar yapıyor WB ye. Mihawka sinirlerim bozuk ayağını denk alsan iyi olur filan diyor :hhh: bu laflara bakacaksak croco en az mihawk seviyesi filan demeliyiz. Croco meyvesinin avantajlarını sonuna kadar kullandı sadece o kadar.
Jozudan omuz yemek, Yoru bloklamak.. Dofun tekmesini yine Luffynin kırdığı kancayla karşılamak.. Baya meyveymiş.. kesinlikle mangaka yarattığı karakteri güncellememiş. Croconun herkese artislik yapması mühim değil zaten o raconcu bir tip.. ama Dofun kendisi ittifak olalım diyor.. iki yıl sonraki Lawı bile dengi görmüyor.. sağ kolum falan olurdun diyor Law'a... Bunlar bile denklemde nerede olduğunu gösteriyor ama neyse..
Adam da haki varsa ne seviyede olacak gibi etmenleri bilmeden güncel karakterler ile karșılaștırmak anlamsız. 3 tip haki meyve uyanıșı yapmıș adamla bunların hiç birini göstermeyen adamı bir tutmak objektif yorumlama olmuyor bence. Croco da haki yoktur demiyorum, ama 2y sonraki halini görmeden böyle șeyler söylemek fantazi oluyor. En fazla meyvesinin avantajları ile gücüne dair seviye belirlenebilir. MF de adam gidip dünyanın en iyi kılıç ustası olan adama elindeki kancayla karșılık veriyor yahu :D bu hikayedir iște. Buradan güç çıkarımı filan yapılmaz.
Objektif yorumlama olmuyor diyerek altta yaptığın yorum çok nacizane olmuş :D Üzerine bir şey demeye gerek yok gibi..
MF de söylediği yaptığı her șeyi boș görüyorum açıkcası. Çünkü bu söylediklerinin altını doldurması lazım. Eğer tekrar ișlenirse o zaman görebiliriz. Ama o kadar karakter varken crocoyu anca kapak sayfalarında görürüz, ona sıra gelene kadar one piece biter :D ve MF de yaptığı her șey havada kalır.
O zaman seriye tekrar neden soktu ve Ivankovla birlikte bu adama işleyeceği bir geçmiş konusu açtı.. düm düz hater yorumu atıyorsun, adamın kapak hikayesinde kalmayacağı bariz.. Hapisteyken kapak hikayesinde çizildi, Sonra Mangada da tekrar gördük kendisini..
O zaman 2y önce saçma șekilde yenilen herkese kafadan güçlü sayalım. Enelde 3 haki ile birlikte gelecek filan diyelim. Bu karakterler saçma șekilde yenildiği için bir daha görmeyeceğiz zaten. Oda bunlarla uğrașmaz artık. Ha nasıl gözükürler yine MF deki gibi güç analizinin yapılamaycağı vs lerin yarıda kesildiği bir șekilde önümüze çıkarlar. Yani ana karakter odaklı șekilde dönerler eğer geri döneceklerse. Onlara yardımcı olacaklar aynı MF de ki gibi. Doffy de dönerse anca öyle döner. Bu Oda denen yaratık șu mevcut karakterlerin savașlarını bile off panel gösterebiliyorken doffy, croco gibi ișlenmiș karakterlerin geri dönmesi hayal. Adam daha elindeki malzemeyi kullanmıyor onları mı getirecek :oleyo2:
Eneli kafandan yükselt diyen yok ama bugün 4. Komutanlara 542, 600 bandında ödül veriyor, Enele de 500lük korsan diyor mangakanın kendisi... Bu kadar Featsel ilerliyorsan balığa kol veren Shanks, Kaidodan tek yer de... Veya Teache tek yumrukta Aceden daha fazla hasar veren Luffy için, abisinden atlama öncesi bile daha güçlüydü de... A pardon bunlar hikayeydi değil mi tam olarak nerede hikaye nerede bu adamın gücü diye yorumlayacağımı karıştırdım.. artık yardımcı olursan Objektif Paraoh sama

Moriah, Crocodile ve Rob Lucci hala ön plana çıkan atlama sonrası yenildiği halde yeni dünyaya taşınmış karakterler.. ne diyelim yani uçan altılıdan tek yer falan mı ?
 
Mihawka sinirlerim bozuk ayağını denk alsan iyi olur filan diyor :hhh: bu laflara bakacaksak croco en az mihawk seviyesi filan demeliyiz. Croco meyvesinin avantajlarını sonuna kadar kullandı sadece o kadar.
Bu noktada Croc hiç meyve kullanmadı bile ama sorsan ''Meyve avantajını sonuna kadar kullandı.'' Gel de gülme... :hhh:


bu croco "senin gibi zayıf birine mi yenildim" diye atar yapıyor WB ye.
Niye bu lafı farklı yere çekmeye çalışıyorsun? Atar matar yapmıyor adam söylediklerinde dibine kadar haklı. Crocodile MF de ki ölü WB'ye yenilmemiş.
Aksine çağın zirvesinde ki WB'ye yenilmiş. MF de ki WB haki kullanmaktan aciz, önünden gelen bir saldırıyı bile yiyen biri. Crocodile da ''Ben böyle zayıf birine mi yenildim? Kendinden utanmalısın'' tarzında konuşuyor. ''Eskiden böyle değildin'' demeye getiriyor. Marco da orada onaylıyor bu durumu ''Eskiden olsa bunu kolaylıkla savuştururdu'' tarzında konuşuyor. 2 yıl sonra ki WB'yi gördük ki cidden MF de ki WB onun yanında ölü. Crocodile bu konuşmada sonuna kadar haklı kısaca, hiakye anlatmaya gerek yok ''WB'ye atar yapmış, zayıf demiş falan'' diye.
 
@Sir Crocodile WB'ye söylediklerinin altını doldurdu mu sence gerçekten ? (güç anlamında hani genç wb'ye meydan okuma ) böyle düşünüyorsan diyecek bir şey yok.

@Tiksav Lee Crocodile ve Doffy en sevdiğim karakterler arasında ama güçleri eşit değil diye söyleyince hater mı oluyorum . "Yoru bloklamak " dedikten sonra zaten ciddiye alınacak bir şey kalmadı. Wano da Luffy'nin apoonun darbesiyle neredeyse bilincini kaybetmesini hikaye olarak gören adam, bunu gerçek varsayıyor. Neyse sen devam et, daha fazla objektif yorumlarına maruz kalmak istemiyorum.
 
Wano da Luffy'nin apoonun darbesiyle neredeyse bilincini kaybetmesini hikaye olarak gören adam, bunu gerçek varsayıyor. Neyse sen devam et, daha fazla objektif yorumlarına maruz kalmak istemiyorum.
Güzel iftira böyle devam, kendin çal kendin oyna.. :good:Yalan konuşan birisiyle tartışmaya meraklı değilim bir dünya üye var burada...

Apooya glasscanon dediğim bir sürü yorum görebilirsin saldırı gücü ve dayanıklılığı çok orantısız yazmıştım, Punk Gibsonla arcı kapattığını düşünerek... yanıldım baya saldırı da tankladı... Hikaye dediğim saldırı gücü değildi gücü bilinmeyen karaktere karşı kalınan acizlikti.. neyse sana iyi forumlar bundan sonra beni alıntılamazsan sevinirim
 
Vitessiz hakisiz Luffy’e yenilmesi gerekince Mf’de itibar kasması gerekiyordu zaten.O dengeyi hiç sağlayamadı Oda bu adamda.
Maksimum çıkacağı seviye Yc2’dir.Yc1 seviyesi daha bir bela boyunu aşar gibi geliyor
 
Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin zaman atlaması diyorsunuz da bu shichilerinde seviyeleri var.
Misal kuma tüm tayfayi dümdüz etti. Jimbei yine çocuk muhamelesi yapıyordu Luffyye.
Ama aynı Luffy gitti crocoyu yendi yani.

Ya bir düşünün cidden ne şart olursa olsun zaman atlaması öncesi Luffy
Kuma,Mihawk,Jimbei,Dof gibi shichileri yenebilir miydi?
İsterse 1500 kere düşsün yine yenemezdi. Plotun babasını ver yine yenemezdi yaw Luffy.
Tamam croco karizma karakter ama Dof ile denk demek hiç rasyonel değil aksini kanitlayan onca manga sayfası var karşı argüman ise beklenti ve gözükmeyen şeyler üzerine kurulu tamamen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık