Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Crocodile Yeniden Gözüktüğünde Seviyesi Ne Olur?

Sizce ?


  • Kullanılan toplam oy
    366
dof için sağ kol hissi veriyor demiştim. croco'da da bir sağ kol potansiyeli var ama biraz daha bir şeyler göstermesi lazım. özellikle sudan sebeplerle yenilmiş olması yüzünden bir puan kırıyorum ve sağ kol - yc2 arası diyorum.

zoroyla sanji gibiler.
 
Kötü bi karakter,acımasız, ayrıca yan karakter genede severim kendisini. Meyveside çok güzel aslında eğer haki konusunu geliştirirse bence gelişim seviyesi koramiral smoker klasmanını bile aşabilir. Ama en fazla 3. sınıf bir karakter olur. Misal verirsem canavar korsanlarından, uçan altılı veya bigmom korsanlarından daifuku oven perospero klasmanı bir güçte olur. Bu adamlara ezilmez asla hatta bazısını kolayca yenebilir ama hiçbir zaman yonkou nun sağ veya sol kolu tarzı bir güce erişemez diye düşünüyorum.
 
One piecedeki güç dengelerinin ayarlanamamasının kurbanı olmuş bir karakter kendisi. Eskiden meyvelerin büyük artısı olurdu, savaşları belirlerdi ama meyvenin de bir önemi yok. Smoker ayarında bir güçte olur diye tahmin ediyorum.
 
Doffy'de gösterilene göre yorum yapıp, crocoda bunun tam tersini yapman :hhh:
? Alabastaya göre mi yorum yapmam gerekiyor... Bu çiftestandart değil iki yıl önceki karakterleri benden farklı yorumlayan çok kişi var... Mantık senin dediğin gibi çalışsaydı, Luffynin düz yumruklarıyla düşen Crocodile, Amiralden kan alan Wb tayfasında saldırı gücü en yüksek denilen Jozu'dan isimli saldırı yeyince, komaya girmeliydi, Aya enelin yanına uçmalıydı.. veya Dofun adamdan bile saymaması gerekirdi.. ama Ortaklık teklif etti.
 
? Alabastaya göre mi yorum yapmam gerekiyor... Bu çiftestandart değil iki yıl önceki karakterleri benden farklı yorumlayan çok kişi var... Mantık senin dediğin gibi çalışsaydı, Luffynin düz yumruklarıyla düşen Crocodile, Amiralden kan alan Wb tayfasında saldırı gücü en yüksek denilen Jozu'dan isimli saldırı yeyince, komaya girmeliydi, Aya enelin yanına uçmalıydı.. veya Dofun adamdan bile saymaması gerekirdi.. ama Ortaklık teklif etti.
Evet güçlü dönme olasılığı yüksek zaten ama gösterilmedi yahu bu adam iște. Jozudan niye tek yiyor bu adam. O kadar kalibresi olsun yani. Doffy iyiki ortaklık teklif etmiș :D bu croco "senin gibi zayıf birine mi yenildim" diye atar yapıyor WB ye. Mihawka sinirlerim bozuk ayağını denk alsan iyi olur filan diyor :hhh: bu laflara bakacaksak croco en az mihawk seviyesi filan demeliyiz. Croco meyvesinin avantajlarını sonuna kadar kullandı sadece o kadar.

Adam da haki varsa ne seviyede olacak gibi etmenleri bilmeden güncel karakterler ile karșılaștırmak anlamsız. 3 tip haki meyve uyanıșı yapmıș adamla bunların hiç birini göstermeyen adamı bir tutmak objektif yorumlama olmuyor bence. Croco da haki yoktur demiyorum, ama 2y sonraki halini görmeden böyle șeyler söylemek fantazi oluyor. En fazla meyvesinin avantajları ile gücüne dair seviye belirlenebilir. MF de adam gidip dünyanın en iyi kılıç ustası olan adama elindeki kancayla karșılık veriyor yahu :D bu hikayedir iște. Buradan güç çıkarımı filan yapılmaz.

MF de söylediği yaptığı her șeyi boș görüyorum açıkcası. Çünkü bu söylediklerinin altını doldurması lazım. Eğer tekrar ișlenirse o zaman görebiliriz. Ama o kadar karakter varken crocoyu anca kapak sayfalarında görürüz, ona sıra gelene kadar one piece biter :D ve MF de yaptığı her șey havada kalır.

O zaman 2y önce saçma șekilde yenilen herkese kafadan güçlü sayalım. Enelde 3 haki ile birlikte gelecek filan diyelim. Bu karakterler saçma șekilde yenildiği için bir daha görmeyeceğiz zaten. Oda bunlarla uğrașmaz artık. Ha nasıl gözükürler yine MF deki gibi güç analizinin yapılamaycağı vs lerin yarıda kesildiği bir șekilde önümüze çıkarlar. Yani ana karakter odaklı șekilde dönerler eğer geri döneceklerse. Onlara yardımcı olacaklar aynı MF de ki gibi. Doffy de dönerse anca öyle döner. Bu Oda denen yaratık șu mevcut karakterlerin savașlarını bile off panel gösterebiliyorken doffy, croco gibi ișlenmiș karakterlerin geri dönmesi hayal. Adam daha elindeki malzemeyi kullanmıyor onları mı getirecek :oleyo2:
 
Yeni dünyada büyük bir yenilgiye uğrayıp grandline a geri döndüğü için hakisini kullanamaz hale geldiğini düşünüyorum.(Luffye karşı olan yenilgisini açıklar)

Alabasta , impeldown ve son olarak marineford olayları ardından iradesi tekrar alevlenmiş ve yeni dünyaya yönelmiştir.
Kendisini tekrar gördüğümüzde zümrüdü anka kuşu gibi küllerinden doğmuş olarak görebiliriz.

Ve hakisini kullanamamaktan tekrar ustalaşmayı başarabilirse hayvani haki gösterebilir.Katakuri gibi 3 tipten birinde hiç görmediğimiz bir yetenek gösterebilir.Katakuri gözlem hakisinde o kadar ustalaşmıştı ki yakın geleceği görebiliyordu.Crocodile da gözlem hakisinde farklı şekilde ustalaşmış olabilir.
Mesela dövüştüğü kişinin savunmasında normalde görülmesi imkansız zayıf noktaları bulabilir.

Büyük beklentilerim var kendisinden , ama odanın nasıl kullanmak istediğine bağlı olarak ortalama bir yonko komutanı seviyesinde de kalabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık