Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride rolü kalmadığına katılmıyorum. Oda dünyada olan gelişmelerin nelere gebe olduğunu haberleri okuyan Doflamingo sekansları ile bizlere önceden çıtlatıyor. Bu hikaye buradan bir yere bağlanacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam yakalandıktan yada yenildikten sonra Doflamingo gibi panel ve sayfalar ayrılan bir karakter olmamıştı.

Ben tatminsizlik nedenimi zaten açıkladım. Yine Luffynin bu hızlı gelişimlerini günümüzün Joyboyu ve en potansiyelli kişisi olduğu için şimdilik yiyorum ancak Joyboy da işlendiği zaman Luffy gibi über potansiyelli ve güçlü gösterilmezse asıl o zaman ço memnuniyetsiz olurum.
Yok tekrar illaki görürüz de kendi arcı kapandı... Doff gibi adama ileri seviye kral haki vermesinin bir anlamı yok. Son savaşta iki ip fırlatır etrafa o kadar.. :d
 
Yav arkadaş gaza gelicek birşey yok.Zoro ve luffy kıyaslayan adamlar aradaki farkı görebilse zaten kıyasa girmezler.Boşa uğraş onlara göre zoro>luffy yada bi kısmına göre zoro=luffy.Ne anlatırsan anlat boş yani.Adam kaido ile kral haki çarpıştırıyor ileri haki nerde göster diyor komedi gibi ya :hhh:
İleri haki nerede göster diyen kim ? Var mı öyle biri varsa göster lütfen.

Spoiler geldiğinde çok üst düzey kullanım var deniyordu sonra gelen bu ve şimdiye kadar görmediğimiz bir şey göstermemişler diyorum. Bunun aksini iddia eden varsa çıkarsın göstersin halla halla.
 
Bölümde öyle abartalıcak kadar güzel bir şey yokmuş. Sadece dövüşün çizimleri iyi sevdim. Dövüşe gelirsek… şu anda Luffy’nin saldığı haki Zoro dan öyle üstün gözükmüyor. Luffy’nin artısı haki üzerindeki hakimiyeti. Onu da Zoro yakında çözer zaten. Yani Zoro da gayet haki kontrolü sağlasa yonko ile kapışırmış…:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık