Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin saldırı gücünün artması normal ancak savunması nasıl bu kadar arttı? Tek yiyen adam ada yıkan saldırıdan etkilenmiyor.
Oralar hep karıştı ama savunmasının artmasına neden olan bilinen etken içten patlamalı haki . Hatırlarsan hyogoro ilk luffy bu hakiyi kullandığında tekrar deneme yapmasını istediğinde saldırmasını değil bigmomun saldırısına karşı durmasını istedi.
 
Bu işin oluru Luffy tek yedikten sonra, serinin bir zaman atlamasına daha girmesi olurdu. Panele "bir yıl sonra" yazacaktı altı üstü, sonra yeni güçleri gösterirdi ve kimse "bu nasıl olur" diye eleştirmezdi.
Bu Rayleigh'in ne kadar işe yaramaz bir hoca olduğunu gösterirdi bence, Luffy zaten önceden 2 tane Shichibukai yenebilmiş, Lucci'yi de yenmiş, 2 senelik Rayleigh eğitimini sadece Shichibukai Doflamingo'yu yenebilmek için mi almış gibi bir sonuç ortaya çıkardı. Luffy'nin gelişmek için Katakuri ve Hyogoro'ya ihtiyacı olması bile aslında Rayleigh'in eğitimini gölgeledi bence. Kaido'ya ihtiyaç duyması tamam, sonuçta Kaido Rayleigh'den güçlü, ama Luffy'nin Haki geliştirmek için Katakuri veya Hyogoro'ya ihtiyacı bence olmamalıydı.

Gerçi Oda bunları tekrardan Rayleigh flashback'i göstererek Rayleigh'e bağlamaya çalıştı ama ne kadar fayda eder, birde Luffy'nin daha 1 seneye daha ihtiyacı var deseydi çok daha kötü olurdu.

Aslında zaman atlamasına gerek yok. Bize 2 yıl atladıktan sonra güçlü gösterseydi tayfayı neredeyse yonkou altı tayfa deseydik sorun olmazdı. Derdik ki 2 yıl sonra çok güçlü gelmişler. Ama luffy gitti apoodan 2 yedi. Pica aşağı attı. Monet neredeyse donduracaktı. CC tek attı. Doflamingo g4süz hali ile dalga geçi. Crackerde 11 saat uğraştı. Buralarda luffy yüksek bir performans gösterip en azından ezilmeden yenseydi bizim tayfa güçlü gelmiş diyecektik. Ama onun yerine katakuriye 2 kere net yenildi. Keza Zoro, kinge çizik atamayan adam kral haki açınca bir anda ezdi geçti. E hadi kral haki ile luffy kaidoyu yakaladı desek bile fizik gücü nasıl sağladı? Katakuri kaç saattir aralıksız dövüşüyor hala ayakta. Luffy aynı fizik güce sahip değilken nasıl oluyor da kaidonun saldırısı sonrası geri fırlamıyor. Sen apoonun kaidoya 2 atabileceğine inanıyor musun? hayır. Ha çıkıp dese ki bize oda, dof, cracker, katakuri falan çok çok güçlüler. Neredeyse amirale yakınlar. E o da yok. Saçma sapan bir şey.
Aslında Doflamingo'nun Aokiji'yi sallamaması sonra buzunu kırması, daha sonra Fujitora'yı öldürmemiz lazım diyerek planlar kurması bunu biraz işaret etti, ama Doflamingo'nun Amiralle yapacağı bir dövüşte daha fazla sorun çıkaracağını daha iyi açıklayabilirdi, şimdi Amiral rahatça Doflamingo'yu yener diyenler olursa bunun aksini kanıtlamak zor, Oda daha net çizgiler çekmeliydi bu konuda.

Teach daha çok hak ediyor. Muhteşem bir başarı hikayesi var. Gönül ister dünyanın içinden geçsin, çoluk çocuk kral olacak.
Teach'in olayı sabırlı olması ve planları doğrultusunda hareket etmesi bunun için de yine büyük risklere girmesi, doğru veya yanlış, bir plan yapmış oradan hiç geri dönmüyor, Impel Down'a girmek, sonra Magellan'ın meyvesini almak yerine gidip marineford'da savaşta Beyazsakal'ın meyvesi için Beyazsakal ve Amirallerle çarpışmak vesaire, büyük risk. 20 sene karanlık logiasını beklemiş, dememiş ki bir kaç sene sonra bu çıkmayacak galiba ben gidip başka güzel bir meyve bulayım en iyisi, sabırlı davranıp ödülünü aldı, sonra yine büyük risklere girdi.

Aslında Doflamingo'da Marijoa planı ile Ope meyvesini ele geçirse belki o da başarılı olabilirdi, onun hatası meyve kullanıcısını öldürünce meyveyi çalabileceğini bilmiyor oluşu, eğer bilseydi, Law'ı önceden yakalayıp, öldürüp meyvesini yine çalabilirdi, Dressrosada öldürse bile meyveyi çalabileceğini bilmiyordu bence, Teach ise nasıl biliyorsa bunu öğrenmiş, bence Thatch karanlık meyvesini yemişti, bu sebepten Thatch'i öldürmek zorunda kaldı ve meyveyi çaldı, aynı Beyazsakal'ı öldürüp meyveyi çaldığı gibi.

Yav ne yapmış haketmiş kral olmayı acaba? Şerefsizlikte hainlikte arkadaşını babası gibi ona sahip çıkan adamı ölmesinde hakediyor haklısın.
Bunlar korsan, korsan dünyasında ihanet her zaman olur, olacaktır. Teach'e de ihanet edecek kişiler olacaktır. Beyazsakal uyurken Ace onu öldürmeye çalıştı mesela, veya Squardo gidip Beyazsakal'ı Akainu'nun lafları üzerine öldürmeye çalışıyor, korsan dünyasında bunlar normal. Ace'te gidip Beyazsakal'ın emrini dinlemedi, itaatsizlik yaptı, bunu yapmasaydı belki de ölmezdi.

Bege, ve X-Drake'te Big mom ile Kaido'ya ihanet etti denebilir, hatta Jinbe bile Big mom'a ihanet etti denebilir.

Law, Doflamingo'ya ihanet etti denebilir.

Örnekler çok.
 
Adama yeni beyazsakal dedik adam köse çıktı
Yonkouların bu şekilde harcanması Oda'nın başta kendisine sonra da okuyucularına ettiği bir ihanettir.

Tek yapması gereken bizimkileri daha fazla güçlendirip karşılarına daha güçlü düşmanlar çıkarmaktı. Yeni Dünyanın dip noktasında daha güçlü karakterlerle başlasaydı Wano'daki bu durum çok daha kabul edilebilir olurdu. Bunun yerine 100'e yakın belki de geçkin bölümü Hody ve Ceasar'a harcadı bu herif. Yeni Dünyanın ilk rakibi Doflamingo olacaktı. Zaten Dof'un üstüne 2 düşman daha çıkarsan Wano'ya amiral seviyesi gelirdi Puffy.

Yatacak yeri yok= Oda

Ancak bu kadar içine edebilirdi serinin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık