Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin yüreciğiniz dayanmaz bu dövüşe. Siz okumayın.:D

Adam Kaido'yu kovalıyor. Kaido bırak yakamı diyor.:D Kaido kaçarken kurnazlık yapıp güçlü ataklar kondurmuş kafaya. Ona rağmen ayakta reyiz.

Ben Luffy bu ataklardan sona doğru bol bol yiyecek ayakta duracak dediydim. İnanmadınız.:D
Olay aynen böyle gelişti ben şahidim :fool:
 
Orda zoro haki basmıyordu hakiyi enma kendisi çekiyordu aradaki farkı siz mi anlamıyorsunuz anlamak mı istemiyorsunuz?Kılıç bildiğin hakiyi kendisi emiyordu o sırada kral hakiyi uyandırmadı mı bu kılıç? Biz mi yanlış okuyoruz arkadaş bu seriyi bende mi sorun var yav artık kendimden şüphe ediyorum.
Konumuz bu değil. Basıyor-çekiyor kısmına girip uzatmak istemiyorum. Sonuç olarak haki harcamadan kullanılmayan bir kılıç. Luffy'nin modu da öyle. Neyse konu bu değil. Ana fikrimize dönelim. Lastik güçlü diyenlerin kendince haklılığı var. Bence de deprem kadar güçlü bir meyve değil. Ama güçlü meyvelerden birisi. Tekrar hatırlatayım, KKG'yi depremle kıyaslayanlar Luffy fanları idi. Kızmasınlar kimseye. Tatlış tatlış tartışsınlar :)
 
@RedTeroR
@Millennium Wizard

Redin,Wizard'ın ve bazı arkadaşların aklındaki tek düşünce. :D


Luffy ne olur dur artık. Daha fazla yükselme lütfen orada dur...
Niye aklımızda böyle bir düşünce olsun adamın bir şekilde kk olacağını biliyoruz.Kehanetten ötürü.Bizim isyanımız bunun ittirme kaktırmayla olması. :) Havadan gelen dirilmelerle imparatorun baş harfi etmezken denk kapışıyor algısı yaratılması yahut gerçekten Oda’nın o algıyı veriyor olması falan.Yoksa adam zaten yükselmeye devam edecek önemli olan bunun yolu yöntemi.Böyle olursa güleriz tabii :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık