Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi niye belirtsin? Hakisi benimkinden daha güçlü demiyor. Hakisi şu an daha güçlü diyor.. Kaido'yu önceki hhaliyle kıyaslıyor.
Bahsettiği haki kral hakisi,kral hakiyle dövüşüyorlar bayağıdır,Kaido'nun ki zamanla ağır basabilir bu normal,Luffy daha yeni yeni kullanıyor bu gücü.Yani sarhoşken girdiği mod ile doğrudan alakalı olmayabilir.
 
Bu arada Luffy sonda geçirmiş, Kaido'nun gözler dönmüş. Oradan Flasback'e girer ve Kaido farklı olarak kalkar ve son kozunu oynamaya başlar. Luffy'nin kozu var gibi duruyor. Kaido'nun flashback çok iyi olacak gibi geliyor.
 
Açıkçası Kaido ve Luffy savaşında tarafların birbirlerine yeterince üstünlük kuramamaları savaşı ortada bırakıyor.Yani bu savaş böyle giderse taraflar yenişemeyecek gibi duruyor.

Bu durumda taraflardan biri ya yani bir teknik kullanmalı ya da taraflar arasında bu savaş bir şekilde tatlıya bağlanmalı.

Ben Zunisha eğer ki oraya gelmeseydi Kaido ve Luffy'nin beraber hükümete karşı savaşabileceğini bile düşünüyordum.Ancak Zunisha'nın gelmesi hükümetin gemilerini büyük bir ölçüde yok edeceği için Kaido ve Luffy arasında böyle bir ittifaka gerek kalmıyor bence.

Bu yüzden taraflardan biri, birisine üstünlük sağlayacak yeni bir teknik geliştirmeli ki açıkçası bu şey her arc olduğu gibi Luffy tarafından gerçekleşeceği ve bunu Gomu Gomu no Mi'nin uyanışı ile gerçekleştireceği fikrini benim açımdan güçlendirmeye başladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık