Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst kısımda google'ye ait olduğu yazıyordu. Uyarayım dedim.
herhangi bir yetkiye sahip değilsen uyarma, uyarı işlemini sevgili forum yetkilileri yapıyor zaten üstelik üstte çeviri için uğraştığım yazıyordu ve sen beni her rahatsız edişinde vakit kaybediyorum mümkünse sen benim çevirimden okuma ben senin haricindekiler için çeviriyorum
 
Toplu taşıma araçlarında uyumaya son vermem gerekiyor. Zira aniden kollarim ve başım istemsiz etrafa savrulak uyanıyorum. Hani korku filmlerinde kabus görüp uyananlar olur ya aynı o şekilde.
 
Saygıdeğer kardeşlerime bir soru; özellikle iPhone kullananlar ve tabi soracağım sorunun konusu üzerine bilgi sahibi olanlar da bilgi verebilirse sevinirim.

Yakın zamanda iPhone 6S plusa kadar olan modeller güncellemelere kapandı ve WhatsApp kullanılamayacak denilmişti.
Bende gözümü üst modellere diktim ama bir taraftan da eski model alsam ne olacak sanki diyorum.
Sorumda burada başlıyor; güncelleme almayacak, WhatsApp kullanılamayacak denmesi bir daha o modellerde kullanamayacağım anlamına mı geliyor yoksa güncelleme yapmadan da (ne zamana kadar) kullanılabilir mi?
iPhone 13 pro max i 15bine yurtdışından temin edebiliyorum ama malum birde bunun kayıt muhabbeti var. Buradaki sorum da o kadar para vermeye değer mi?
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Suan güncel iOS sürümü 15. Whatsapp’ın gereksinimi minimum ios 10. YouTube’un 12.
Twitter’ın 13. İnstagram 12. Yputube 12. Yani ios 14-15 yüklenebilen bir telefonu hatrı sayılır bir süre kullanabilirsin diye düşünüyorum. (2-3 sene)

bu uygulamadan uygulamaya değişiyor mesela whatsapp zorunlu güncellemeler yapıyor. Bazı uygulamalar ise eski sürümü kullanmana devam etmene izin veriyor. Bende eskiden iphone6 Vardı yazılım güncellemiyordum bilerek. YouTube ara ara hata veriyordu hatta app store’a göre benim telefonum YouTube’u desteklemiyordu sürüm olarak ama ben kullanabiliyordum.

en basit uygulamaları kaldırsın benim için yeter gibi sorarken öte yandan da iphone 13, pro max mi alsam demen ilginç olmuş.
iphone 13 pro Max biraz lükse kaçar açıkçası fiyat performans olarak ama gerçek anlamda fiyat performans için ne eski iPhone alınır ne de en yenilerinden. Yurtdışından falan iphone 11 -12 alabiliyorsan onları al. iphone :13, pro max bir opsiyon olarak gözünde varsa ben olsam 12 falan alırdım. Bence Apple’ın suanda fiyat performans olarak alınabilecek en iyi telefonları iphone 11 ve xr. Xr’da eskidi biraz gerçi. İphone 7 -8 falan almaya gerek yok tuşlu telefonlar ve küçükler. Ve ucuzda değiller yine.Iphone xr’dan düşük bir model iphone alma bence. Xr kullanıcısı olarak iphone 11 almalısın derim. F/p olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık