Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Gomu gomu aşırı güçlü top tier bir meyve ama buna rağmen eğer Oda'nın yıldırım torpili olmasaydı lütfünün amel defteri Buggy tarafından çoktan dürülmüştü hemde taa seri başında. yada Dragon olmasaydı Smoker tarafından çoktan impel down'a felan tıkılmıştı. Yani demem o ki Lütfü meyvesinin özelliği olan G2 ve üzeri düzenler, yalıtım ve dayanıklılığa sahip olmaysaydı Buggy'i bile geçemezdi. Zaten bu yüzdendir ki hep dövdüğü adamları yeni düzen açıp dövüyor. Kaido'yu dövecek mesela, o kadar kral haki buff aldı ama hala hepimiz uyanış yada G5 bekliyoruz.. niye? çünkü meyvesi sayesinde ek bir güç almadıkça kendi gücü hiçbir zaman yetmiyor, yetmedi, yetmeyecek.


Zoro'nun hızı var gördük bunu King karşısında. King savunma modundan çıkıp hız moduna girmişti ama tepki bile veremedi. Bana göre şuan Zoro WCI Luffy'den çok ileride bir yerde dostum. Hiç tartışmaya bile gerek yok. Gözlemi geliştirmeden de açık bulur yakalar ama gözlemini geliştirirse çok ağır yenilgiye uğratır Katakuri'yi . Luffy'yle karşılaşmış abimizin karizması yerinde bence böyle kalsın :)
Bu arada ben seni Zoro haterı sanıyodum, özür dilerim 🤣🤣 Son derece gerçekçi bir yorum olmuş. Seriyi çok güzel analiz etmiş ve yorumlamışsın. Ama bir noktada ufak bir eksiklik olmuş gibi, Zoro demişsin ama şimdi ki Zoro mu Wano başındaki Zoro mu belirtmemişsin. O konuya bir ekleme yapayım ki yanlış anlaşılmasın: şimdiki Zoro değil, Wano başındaki Zoro WCI sonu lütfüden çok ilerdedir.
 
Lastik ile yapılabilecekleri yapmak ile uyanış arasinda fark var bence. Uyanis malzeminin dışına çıkan bir şey. Yoksa Luffy lastik ile yapılabileceklerin hepsini yaptı.
Moria’ya karşı kullandığı g2+g3 saldırısını (gigant jet shell) zaman atlamasından sonra kullanmadı hiç. Ona benzer bişey yapar mı sence?
Ben ona benzer bi tek vuruşluk g4 formu bekliyordum ama çıkmayacak galiba öyle bişey.
 
Ver işte meyvenin ismini yav. Bölümle alakalı beklentim sadece buydu...

Onun haricinde bolca Kaido vs Luffy göreceğiz gibi. En azından bu kısım bir tık ümit veriyor.
Kaido ve Mom dövüşünde birinin ölmesi doğal değil, o kişi silinmeliymiş. Belli gibi Ope ya da Gomudur ama netleştirmek istiyor insan. Bir de Kid'in çıkarmış. :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık