Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Seviyesi

Doflamingo'nun Seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    209
Luffy'de güveniyordu kendine. Ne oldu 2 kez tek yedi Kaido'dan. Croco'da Wb'yi alabileceğine güveniyordu. O ihtiyarı sonra öldürürüm diyor hatta. Dof kendini amirali yenebileceğine inandırmış sadece. Aynı Luffy'nin Kaido'yu yenebileceğine inanması gibi. Ya da Kid'in Wano öncesi yonkou alabileceğine inanması gibi.

Luffy'de ne vasıfsız adammış. Dressrosa'da amiral gücünde adama g4 ile şehir turu attırıyor sonra geliyor ıkına ıkına sağ kol yeniyor. Yine bize bir ilki yaşatmış Luffy bize. Güçlenmek yerine, gücü düşmüş adamın. :hhh:
 
Dördüncü komutan ve uçan altılı ne yav :D... Uçan altılıyı birbirlerine dövdürür.


Red Hawk ve Gamma Knife'ı doğrudan yedikten sonra ayağa kalktı ve G4 Luffy'den de bir sürü dayak yedi... Bende gayet yeterli performans gösterdi.
Burada Doflamingo'ya değil Croco'ya saldırıyordu. Fiziksel gücü bu kadar iyi birisi kolay kolay yakalanmaz. Yine de evet dediğin şeyin bir ihtimali de var. Luffy gibi biri bile fiziksel gücü ve hızıyla ancak yenebildi eğer dövüş yerde devam edecek olsa yenemeyebilirdi belki de. Doflamingo kibirlenmeyip akılcı dövüşse kazanabilirdi.
 
Queen, Jozu ve Cracker bence daha güçlüdür. Smoothie ve Roo da daha güçlü çıkacaktır. Bu arc Queen dediğimiz karakter Sanji dışında kimseden doğru düzgün hasar almadı. Genleri uyandırınca Sanji'nin çok güçlendiği anlaşılmamış bence. Gördüğümüz kadarıyla bu adamın oluru yc2-yc3 arası. Sonradan daha güçlü dönerse hadi yc2 etsin.
 
Queen'i gördükten sonra insan Dofa nasil üçüncü komutan der anlamak zor.
Queen kötü işlendiği için herkese seviye atlatalım güzel mantıkmış gerçekten Kingte kötü işlendi, Katakuriyi sağ kol üstü yapalım, Dofu hatta Crackerı lig atlatalım.

Sanji, Zoro üzerinden karakter gömüyorsunuz.. Sanji, Zoro'nun bu evrende ne zaman çok detaylı dövüşü olmuş mantığı hep aynı...

Sanji, Kuroobi'nin karetesine yamuldu, geri geldi suda tokatlandı sonra ezerek yendi iki round şeklinde ilerledi yani. Bir Sanji ezildi bir sanji ezdi. Yine Jyabura ve Bentham dövüşü aynı. Absolam görünmezken, Sanji, Namiyi savunmaya çalışıyorken dövdü sonra Sanji, yamulttu Luffy dövüşleri gibi detaylı değil, Zoro ve Sanji dövüşleri.. Zoroyu tek tek yazmadım onun dövüşleri zaten tamamen öyle..

İmparator komutanlarında da tarife değişmedi.. King, başta Zoroyu ezdi sonra Zoro ezerek yendi.

Şimdi Doflamingoyu yazdığınız liglere bakıyorum hani şaka gibi.. bir de Gear4 Kinge yetmez diyen adamlsr yazınca ayrı komik oluyor.




Dün şunu attım cevap yazan bir tane allahın kulu yok. Hakisini yeni kazanmış Luffye uyanış artı, silahlanma basarak saldırıyor verebildiği hasar bu... Luffy dümdüz karnına silahlanma basarak karşılıyor o zamanki gücüyle hangi komutanlara yapabilir bunu..

Bu adam Gear4'e tekme attığında hiçbir sonuç alamadı. Boundoman yanına gelip suratına tekme koyana kadar farkedemedi.

Cracker bırak dümdüz Luffy'nin silahlanmasına takılmayı Gear4'e Dofun uyanış+hakiyle normal Luffynin silahlanmasına verdiği hasardan fazlasını verdi.

Mesela bak Marco ve Vista'nın arasına Jozu gibi bir karakter giriyor. Jozu amiralden kan alabilen elmas sayesinde de sağlam savunması olan bir tip. Saldırı gücü de sağlam savunmada.. Yani Marco ve Vista'nın arasındaki açıklığı kapatan bir güç vaadediyor

Bakıyorsun King ve Jack'in arasına... Bunların arasındaki açıklığı da Queen kapatıyor. King Antik Zoan+Üstün Irk. Queen, Antik Zoan+Bilim Gücü. Jackte direkt Antik Zoan dayanıklılığla dövüşüyor.

Yani araya girecek kalibrede Queen.. zaten Jack 1K ödülken Queen ödül olarak King tarafına yakın.

Gelelim Luffy karşısına çıkmış üç adama.. Katakuri ve Cracker arasında yine üsttekiler gibi net fark var. Bu aralığı kapatacak kişinin cidden Dof olduğuna inanıyor musun ? Crackerı yeneceği bile şaibeli bir adamken, Cracker ve Katakuri arasındaki güç olarak mı kabul edelim bu forumda Dofun seviyesi bu kadar uçmuşken bir bakayım ne yapmış bu Dressrosa da yok yani herifin performansı belli.. görüşüm gran değişmedi.

Şuanki Law ve Sanji'yle övüyorlar ya o da ayrı bir çaresizlik... Dof uyanışla, Luffynin tırt silahlanmaya ucundan zarar verirken şuan Law uyanışyla İmparatordan kan alıyor. Seri ileriliyor arkadaşlar bu gerçeği kabul edelim artık.. orantsız bir güçlenme var ama yapacak bir şey yok. Doflamingoyu bende çok severim bırakın forumda gömdüğümü.. gücü abartılıyor ondan o. Şeytani karizmasıyla seksi bakışlarıyla Dof çok ayrı dava bir adam.. Queen, King kimmiş yanında... Ben mesela Dofun gülüşünü bir ara bildirim sesi yapmıştım telefonumda tuhaf oldu ama güzeldi bu bilgiyi de şöyle araya sıkıştırayım :D
 
Doffy, G4 kurbanı oldu. Lucci de G3 kurbanı olmuştu. Adam sıradan G3 yumruğuna teke gidiyordu neredeyse. Luffy'nin yeni power upları hep ilk başlarda abartıla abartıla anlatıldı. O yüzden dönemine göre değerlendirmek lazım. Queeni Doffyden üstün tutan bir tane paneli yokken, Doffyi 3.komutan ayarı görmek komik bile değil bence. Jack zaten off panel gitti adam. Oda detaylı işlemediği için güçlerini görmedik olayı gibi varsayımlar mantıklı gelirken Doffy için söylenen varsayımlar mantıksız geliyor öyle mi :D

Kata dışında gerçekten sağlam bir sağ kol gördüğümüzü düşünmüyorum. Doffy gösterilene göre sağ kol - sol kol arası yerdedir. Tekrar gösterilirse de Amiral ve Sağ kol arası gösterilse şaşırmam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık