Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Seviyesi

Doflamingo'nun Seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    209
Matematik basit, gücü yetse alirdı. :) kendi alabilse Akainuya söyleyin AMIRALLERI göndersin demezdi. Demek en az 2 amiral gerekiyor. Akainu Fujiyi gönderiyor, Fuji de kendini yeterli görmediği için muttefiklere dua ediyor, insallah Luffy yener diyor, zar atıyor evi arabayı sattım Luffye yatırdım diyor. :) diğer taraftan Dof arc sonu fujiyi indirecegini soyluyor, Aokiji için de zaman sorunu olduğunu belirtiyor, yani durum acil olmasa durup tokatlayacaktı işte. :)
Seriyi tekrar okuman gerektiği o kadar belli ki.Adam o zarı dof indikten herşey bittikten sonra atıyor.Emir geliyor luffy falan yakala diye adam zar atıyor bekliyor.Ahh ahh en uç fanlar nedir sizden çektiklerimiz be :hhh:
 
En yakın gelen seçenek sağ kol-ikinci komutan arası gibi gözüküyor. Kral hakiyi efektif kullanmadan sağ kol veya üstü seviye mantıklı durmuyor.
 
Queen'i gördükten sonra insan Dofa nasil üçüncü komutan der anlamak zor.
Kingi gördükten sonra dofu sağ koldan yukarı yap o zaman bu mantıkla.İkiside hiçbir cacık göstermedi ki aslında queen tüm özelliklerini sergiledi haki konusunda pek bir şey göstermediler sadece.Ama sanjiyi gayet rahat yenmişti queen adam nerden bilsin kılıç silahtan hasar almama süper dayanıklılık kendini iyileştirme ve süper hız çıkacağını.Aynı şey king içinde geçerli.Senaryo gereği hızlı harcanması gereken karakterler harcandı.Dof arc bossu olarak parlatıldı detaylı işlendi hepsi bu.Herşeye rağmen yonkou sağ ve sol kolları seviyesine çıkması olası karakter değil.
 
Doflamingo bence :
Queenden, Jozu'dan, Cracker'den güçlüdür. Buda onu yonkou sağ kolu ile aşağı yukarı denk yapar.

Ama bir sağ kolu yenemez. Düşüncem bu şekilde.

Doflamingo Luffy dövüşü sonrası kendine bir şeyler katmıştır onu da belirteyim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık