Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Amiral Gücüne En Yakın Kişi

Amiral Seviyesine En Yakın Karakter


  • Kullanılan toplam oy
    264
Sabo ileri silahlanma kullanıcısı, elleriyle yere darbe atıp kırmıyor kolezyumu.. elleri sabit yerdeyken parçalıyor. bundaki silahlanma hiçbir sağ kolda yoktur. (yonko sağ kolları)
Burgess olayından ileri gözlemi var bile denilebilir. Burgess daha Luffy'e saldırmadan Sabo harekete geçmişti.
 

Bak cidden çok samimi söylüyorum.. Şuan Zoroya bile hakaret ediyorsun, Fatihin hakisiyle Zoro gibi bir adamın yaptığı saldırı bile diz çöktürtmedi herife.. Ki bu saldırı işte Kaidoyu etkilediği diye sayacağım tek saldırı.. Nasıl millet Dof dövüşünde Gamma Knife'ı sayıyor, adam gibi saldırı bir tek bu var. 4 Tane Kının oden nitoryu ile attığı eski yaranın üzerine yapılan saldırıya bile yeterince derin değil çok güzsüzsün diyor Zoro tek başına yeni yara açıyor Odeninki kadar ciddi boyutlarda bir yara olmasa da... Adama ileri silahlanmayla tek yaptıkları çatal batırmak, kan almak e kan alamadılar diyen de yok zaten.. ama onları adam gibi saldırıdan saymam ben kusura bakma. Kaido çatal batmasıyla mı düşecek.. Kid'de zaten ileri silahlanmada yok Zoronun enmaya haki salmadan önce çizemediği gibi, uyanış dışında Kaidonun ciddiye alabileceği bir saldırısını görmedik. Law içinde geçerli ufaktan bir Gamma Knife'ı vuruyor biraz.

Luffy ucuyla yenerse zaten Kaido net daha güçlü olmuş oluyor. Luffy git gelle yendi olacak ama yok işte bir sürü kişi hasar attı tam gücünde bir Kadio yok gibi yorumlar atmayada gerek yok.
Bir sürü kişi hasar attı, tam gücünde Kaido yok. Zoro'yu niye gömüyim ötekilerinler 5 vurduysa Zoro 20 vurdu.
 
Çok değil bir ya da iki yıla Marco ve Kingin patladığı gibi diğerleride patlayınca ağlayarak vay Doffy sama hazretleri diye gezinirsiniz, burada.
 
Luffy şu haliyle amiral seviyesindedir. Buna g2+g3 dahil. G4 ile de yonkou seviyesine çıkar.
Zoro'nun h.hakiyi nasıl kendi iradesiyle tam olarak öğrendikten sonra ve k.hakisini geliştirdikten sonra amiral seviyesine gelir. Asura ile de yonkou seviyesine çıkar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık