Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Amiral Gücüne En Yakın Kişi

Amiral Seviyesine En Yakın Karakter


  • Kullanılan toplam oy
    264
Zoro h.hakiyi tam olarak kullansın onun yanında k.hakisini geliştirsin şuanki Lütfü ile eşit güçte olacak. Kılıcını da karartırsa meyve uyanışıyla eşit hale gelecek. Kısa süreli de olsa Zoro amiral seviyesi bir karakterdir diyebiliriz.
 
Konuyu açan kişinin sorusu "Yonko veya Amiral olmayıp gücü Amirale en yakın olan kişi" şeklinde. Bu yüzden bu kişinin Amiral'in üstünde olma potansiyeli olan biri olmaması gerekiyor(Prime Rayleigh, Mihawk, Dragon, 0. Bölüm Shiki gibi gibi). Yani Amiral altında olacak ancak ona yakın olacak. Hmm bu şekilde bakınca pek çok isim var aslında ancak ben bu isimleri "sadece gücüne tanık olduğumuz ya da en azından hakkında elle tutulur bir şey bildiklerimiz" ile sınırlamak istiyorum. O yüzden Beckman, Shiryu, Edward Weewil, Vegapunk vesaire beni bağlamıyor. Bu durumda da dürüst olmak gerekirse gücünü şöyle böyle bildiğimiz sağ kollar yonko ya da amiral olmayan en güçlü isimler oluyor. Ee bu durumda da gücünü bildiklerimiz arasında en güçlü olan sağ kollar dolayısıyla bu anketin kazananı olur.

Peki kim bu gördüğümüz, bildiğimiz sağ kollar ?

Yaşlı Rayleigh, Sabo, King, Katakuri, Zoro, Marco

King buranın açık ara en zayıfı onu eliyorum.

Geriye kalan hepsi birbirine gider yapabilecek, bir diğerine karşı ezilmeyecek isimler. Ancak ben burada en güçlü olarak Sabo ve Rayleigh'i görüyorum.

Zaten 20 küsür yıllık emeklilikten sonra (içerek ve gemi kaplayarak, aksiyondan uzak bir emeklilik bu yani. Sengoku ve Garp'ın emekliliği gibi aktif bir emeklilik bile değil) eline "ilk defa" kılıç aldığında adamın yaptığı ilk şey Amiral tutmak oldu. O zamandan bu zamana Ray, Luffy'i eğitti, Calm Belt'i yüzdü vs derken bence bir tık daha aktifleşti ve büyük ihtimal Sabaody'de gördüğümüzden bir tık daha güçlüdür.

Rayleigh Sabaody'de görüldüğünde, Garp gidip bizzat ilgilenmek istiyor. MF'ye gelirse "2 efsaneyi birden MF kaldıramaz" deniyor. WB ile aynı tehdit seviyesinde anılıyor.

Kusura bakmayın ama yukarıdaki sağ kollardan hiç biri bu lafları Sengoku ve Garp'a ettiremez. Garp, Marco'ya ne yaptı gördük zaten.



Nitekim yaşlı da olsa bence hala Yonko ve Amiral unvanı olmayan ancak seviyesi Amiralin bir tık altında kalan gücünü bildiğimiz isimler arasında en güçlüsü Rayleigh. Hatta bu kadar pasif ve kendini harcadığı bir emeklilik geçirmese Amiral altına da düşmezdi. Bunu Garp ve WB ile gayet net görebiliyoruz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık