Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım ODA sonsuz gençlik vb. işlere girişmez ya.
Diyelim ki girişti ve 5 kadim + IM sonsuz gençliğe ulaştı, bu durumda bunlar nasıl indirilecek?

BB'nin karanlık meyvesi bunların bu ölümsüzlüğünü baskılayabilir mi? Veya Luffy Kral Hakisi ile bunlara zarar verebilir mi?
Birde niye 6 ölümsüz var. Ve hala daha bunun peşindeler. Amaçları ne ola ki. Her kullanıcıyı zorlayarak hükümeti ya da hükümete yararı olacakları ölümsüz yaparak güçlendirmek mi?
 
Acaba bir meyvenin nihai tekniğini daha önce yazılı bir yerden okumadıysan ya da biri söylemediyse nasıl öğreniyorsun?
Meyveyi yedikten sonraki saldırı ya da teknikleri sen geliştirdiğine göre meyvenin uç noktasının o olduğunu nasıl bilebiliyorsun?
Bir ihtimal her meyvenin geleceği son nokta belli olabilir, yani meyve her kimde olursa olsun sonunda nihai
Yanlış hatırlamıyorsam bence oda onu bize gösterdi. Ceaser'ın hayvanı vardı ya zehirli o öldüğünde onun axolot meyvesi en yakındaki bir elmaya geçiyordu. Yani meyve kullanıcısı öldükten sonra en yakındaki meyveye şeytan ruhu girebilir.
Bunu ben de hatırlıyorum evet, ancak eğer böyle bir durum varsa şayet neden Law'ı öldürüp yanı başına da bir meyve koymasınlar ki?
Böylelikle Ope Ope ellerine geçmiş olur.
Belki yapay şeytan meyveleri en yakına gidiyor olabilir, bilmiyorum açıkçası şayet normal meyve ruhları da direkt olarak en yakındaki meyveye gidiyorsa kadimler salak falan olmalı yukarıda dediğimi yapmamaları için.
 
Gizem olarak değil de, sonucu farklı bekledim ben. Operasyon yerine lastik meyvesi, Zunesha yerine Florian'daki dev gölgeler gibi.
Lastik meyvesi çıkmaması güzel oldu.Luffy'nin meyvesinin sıradan bir paramecia olarak kalması serinin gidişatı açısından daha iyi bana göre.Bunlar dışında Zunesha veya Florian Üçgen'indeki yaratıklar çıkması bir şey değişmezdi.
 
Bence luffy'nin meyveyi özel yapan şey gerçek (orjinal, ilk vs) şeytan meyvesi olacak olması. Yapay şeytan meyvesi ile gerçeği arasında bir fark olduğu söylenecek. Gerçek şeytan meyvesinin önemli bir özelliği ortaya çıkacak. Yoksa lastik meyvesi bana da pek özel bir meyve gibi gelmedi.
 
Son düzenleme:
Meyve olarak BB'nin yami yami, ya da kaido'nun meyve olabilir. law olursa yine makul ama dof zamaninda dedi meyveyi kullanarak büyük bir güç kazanmayla alakali. Verecegi ölümsüzlük ile güçlenme mi ölümsüzlük mü sagliyor yoksa baska seylerde mi var?

Hükümet kapali kutu, op biticek hala az seyler biliniyor. Elbaf'ta hükümet olayina detayli giricektir. Raftel'de ise tüm hikayeyi anlariz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık