Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanış öncesi meyve harbiden öyle ama. Hatta bu yüzden ismini bile değiştirebilmişler. Kimse cakmamış davayı. Shanks de bilmiyor olabilir. Oda da bu sözü baya baya önceden söyledi. Böyle bir sırrı ortaya çıkaracak tarzda ima yapmasını bekleyemem açıkçası.
Luffy'nin basit bir gücü geliştirerek buralara kadar gelebilmiş olmasını takdir ediyordum, ancak bildiğin özel bir meyve yemiş. Uyandırmasının da özel bir tarafı olduğunu sanmıyorum, çünkü tıpkı haki gibi yakında herkesten uyandırılmış meyve güçleri görmeye başlayacağız. Wano'ya kadar iki tane görmüştük (Impel Down'dakileri saymıyorum), Wano'da iki tane gördük ve muhtemelen birkaç tane daha çıkacak.
 
Lastik lastik meyvesi işte ya o kadar elektrik çarpıyor etki etmiyor başka ne olcak Luffy değildir.Yamato olsun.
 
Oda "Luffy'ye bilerek basit ve saçma güçleri olan bir meyve verdim, ki kafama göre takılayım" demişti. Şimdi de meyveyi efsane statüsüne getirdi. Eğer Shanks bu meyveyi Luffy'ye yedirmiş olsaydı, hikayeyi çok güzel bağlamış olurdu. Fakat Luffy meyveyi tamamen kazara yiyor, sonra da meyvenin paha biçilemez bir şey olduğu ortaya çıkıyor.
Shanks gibi bi adamın bu meyveyi alması zaten dikkat çekmişti. Lâstik değilde başka bir meyve olsa aklıma yatardı. Bölüm çıksında daha net konuşuruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık