Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin torpilsiz yeri kalmadı yemin ediyorum.

Babası Dragon, dede Garp, kendisi Joy Boy. 😯 Kaido'yu yenmesini de kehanete bağlaması yüksek ihtimal, peh. Oraya doğru gidiyor. Zoro öyle mi ? Kazıya kazıya geldi reyiz.
 
Wano işlendikten sonra anladım ki BM garip gurebanın ömrünü ruhunu yemekten başka bir halta yaramıyor.Tüm Kek Adası Arc ve Wano Arc bu ikisi BM için yeterli yani düşmeli.İki yonkouda düşücek artık fakat Kaido yenilip Ejder formunda kaçarken görünür.BM hükümete paket olucak.
 
Wano başında Luffy tek yemeseydi, şu saçmalıklar bu kadar göze batmazdı. Sağ Kol ile Yonkou arasına uçurum koydu. Şimdi de Sağ koldan güçsüz adamlara Yonkou aldırıyor. Ya sağ kol ile Yonkou arasına bu kadar fark koymayacaktı ya da sağ kol ile Yonkou arasına bir basamak daha ekleyecekti.
Law ve Kid sağ kol üstü adamlar.
 
Yine diğer grubun dediğine göre Kaido'nun, Luffy'nin arkasında gördüğü kişiler onun için potansiyel Joy Boy adaylarıymış. Zamanında Beyazbıyık'ın adamı olmak istemiş, ama o bunu kabul etmemiş. Luffy'yi indirince "demek sen de Joy Boy değilmişsin" demesinin nedeni buymuş.

Naniiiiiii 😲
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık